Графік навчальних семінарів для партнерів

Наприкінці року, фахівці SPV COMANY LTD проведуть навчальні семінари для партнерів.

Дати та теми проведення наступні:

22 листопада – Дотягувачі та антипаніка

Спеціалісти технічного відділу – Олександр Костюченко та Олексій Коваль розкажуть про дотягувачі ABLOY та RYOBI різних класів та проведуть майстер клас по встановленню дотягувачів, також про антипаніку TESA, її технічні характеристики та функції роботи, а також про сумісні дверні замки.

29 листопада – Нарізка ключів та обладнання KEYLINEНарізка ключів та обладнання KEYLINE

Сьогодні мало пропонувати замки, необхідно пропонувати сервісне обслуговування продукції, монтаж, ремонт і, у тому числі, і нарізка ключів різних видів. Нарізка ключів працює в дві сторони. Пропонуючи товар – ви продаєте сервіс.
Пропонуючи сервіс – ви продаєте товар, тому спеціалісти технічного відділу Олексій Коваль та Олександр Костюченко запрошуються відвідати даний семінар.

6 грудня – Авторизований центр CLIQ/ ENTRАвторизований центр CLIQ/ ENTR

На семінарі ви ознайомитесь з технологією ENTR та CLIQ, пройдете навчання по виконанню монтажу, підключення та можливості додатку на смартфоні для керування контролером ENTR та можливості технології CLIQ та керування доступами, пристроями для оновлення та керування системою, семінар проводить технічний спеціаліст – Олесь Левчук.

18 грудня – Дизайн та декорДизайн та декор

Спеціаліст відділу декору – Максим Булка, на семінарі розкаже про особливості захисної фурнітури та класи її зламостійкості, можливості підбору фурнітури з нашого асортименту в дизайнерському стилі та обробці, кольори дотягувачів та підбір до фурнітури в єдиному дизайні та дизайнерську фурнітури для міжкімнатих та офісних дверей.

20 грудня – Інноваційний Локсмайстер

Програма семінару побудована таким чином, щоб присутні мали змогу ознайомитися з усією продукцією безпеки замикання, починаючи від патентованих механічних платформ замків, таких як OMEGA® (Італія), Mul-T-Lock® Interactiv+, Mul-T-Lock® CLASSICPRO, Mul-T-Lock® MT5+ (Ізраїль), ABLOY® (Фінляндія), фурнітури безпеки Mul-T-Lock® (Ізраїль), ROSTEX® (Чехія), DISEC® (Італія), пристроїв контролю переміщення і зберігання систем TRAKA21® від Mul-T-Lock®, і закінчуючи новітніми електро-механічними технологіями замикання та контролю доступу, які працюють з використанням бездротових технологій передачі даних і хмарних сервісів мережі інтернет.
Зокрема, це новітні глобальні світові технології CLIQ та ENTR.
Чекаємо вас отримувати новий досвід та знання від провідних фахівців України.
Будуймо разом безпечну країну!