Новини продукції. Новий колір системи KWTouch


Нижче наведений лист від постачальника Morse Whatchmans :


“Починаючі з кінця січня 2013 року, ми перейдемо на новий колір для систем KWTouch. Цей новий колір допоможе відрізняти нову продукцію від систем KWIII Illuminated. Всі нові користувачі будуть отримувати системи у новому, темно-сірому кольорі.
Важлива інформація відносно цієї зміни:

• Модернізація: Ми будемо й надалі постачати модулі керування у світло-сірому кольорі для клієнтів,які модернізують свої системи KWIII Illuminated до KWTouch. Для клієнтів, яки модернізують свої системи KW Illuminated, додаткові шафи також будуть доступні у світло-сірому кольорі.

• Наявні клієнти: Ми будемо продовжувати постачати додаткові шафи у світлосірому кольорі для клієнтів, які мають встановлені системи KWTouch в цьому кольорі. Якщо наявні клієнти, які користуються системами KWTouch, замовляють додаткові системи KWTouch, та бажають, щоб вони співпадали за кольором, при замовленні необхідно вказувати “світло-сірого кольору”.

• Маркетингові матеріали: оновлена література буде доступна після впровадження змін.”

За додатковою інформацією, звертайтесь, будь ласка до нашого технічного відділу: tech@spv.ua  тел.: 067 233 60 78 Тимур Бражніков .

Залишити відповідь