Маркетингова підтримка. Поповнення електронної бібліотеки.

 
За останні тижні електронна бібіліотека EXTRANET поповнилася наступною інформацією:
ABLOY – до розділу TEHNICHNA_INFORMACIYA викладено нові креслення циліндрів та навісного замка PL350T у профілі Protec2. До розділу SERTYFIKATY додано декларацію про те, що дотягувач DC-240 сертифіковано за американським стандартои на 2 млн циклів. Також оновлено розділ FOTO/ABLOY_furnitura_intererna.
EFFEFF – до розділу TEHNICHNA_INFORMACIYA додано лист від постачальника з технічною характеристикою нового електромоторного ригеля, модель 842.
HAOGENPLAST – оновлено презентацію по виробництву МДФ Vinorit. До розділу TEHNICHNA_INFORMACIYA додано інформацію по клеям KLEIBERIT, JOWAT, що використовують при поклейці ПВХ плівки. У роділ VIDEO викладено два нових відеоролика: один з яких присвячений випробуванню плівки Vinorit та порівнянню з плівкою корейського походження,  інший – відеоролик – екскурсія на заводі-виробнику ПВХ плівок в Кібуці “Haogen”.
KEYLINE – додано друге видання каталогів виробника на 2013 рік.
ROSTEX – додано відеоролик – презентаційне відео компанії та випробування продукції виробника.Також оновлено розділ /FOTO/ROSTEX_furnitura_intererna – викладено фото фурнітури та креслення.
MORSE_WATCHMANS – додано відеоролик по інтеграції KEYWATCHER з інтегрованим комплексом безпеки.
 
 
Шановні партнери, якщо у Вас є побажання або зауваження по інформаційному наповненню EXTRANET, будь ласка, надсилайте їх за адресою extranet@spv.ua
 
Ваша думка важлива для нас!
 
Заздалегідь дякуємо.
 

Залишити відповідь