Маркетингова підтримка. Поповнення електронної бібліотеки EXTRANET.



Шановні партнери!


Звертаю Вашу увагу на оновлену сторінку бібліотеки на партнерській зоні сайту. На сторінці розміщено відео інструкцію по установці програми, що дозволяє завантажувати інформацію з бібліотеки цілими розділами, або по декілька файлів одночасно. Якщо Ви бажаєте отримувати більше інформації з бібліотеки – надсилайте запити на адресу extranet@spv.ua з темою “Логін та пароль для користування FileZilla”.

Також, традиційно інформую Вас, що за останні тижні електронна бібліотека СПВ Компані ЛТД – EXTRANET поповнилась наступними файлами:
ABLOY – до розділу KATALOGY_BROSHURY додано кілька нових брошур, присвячених профілю NOVEL. Також додано відеоінструкції по монтажу дверної автоматики DA460, 461(розділ VIDEO)
BEA – до розділу KATALOGY_BROSHURY викладено брошури, перекладені на українську по датчикам руху моделей EYE TECH, MAGIC SWITCH, MATRIX, MICROCELL, SEAGLE. MUL-T-LOCK – оновлено інструкції до замків MPL 212, Dead Bolt Hercular (розділ TEHNICHNA_INFORMACIYA)

Шановні партнери, якщо у Вас є побажання або зауваження по інформаційному наповненню EXTRANET, будь ласка, надсилайте їх за адресою extranet@spv.ua.

Ваша думка важлива для нас!
Заздалегідь дякуємо.

extranet

Залишити відповідь