Маркетингова підтримка. Календар VINORIT&WINSHIELD 2013-2014

Шановні партнери!
Раді презентувати вам новий рекламний інструмент – «Календар VINORIT&WINSHIELD»
Календар на 2013-2014 р.
Настільний, перекидний
Розмір 205х110 мм
Календар зроблений на 2 роки, щоб максимально на 24 стр. показати палітру кольорів і ассортимент текстур плівок VINORIT®.
В першу чергу календар служить як каталог – на кожній сторінці показана плівка, її назва, та дизайнерське рішення по застосуванню (зразок накладки на двері). Це зручний інструмент як для виробника, так і для дизайнера чи менеджера із продажу дверей.















Також є окрема сторінка, яка несе загальну інформацію «Чому обираємо VINORIT® ?» та «Чому обираємо WINSHIELD™ ?»,  на основі виробу представлена складська програма плівок VINORIT® та WINSHIELD™, та є повна календарна сітка на 2013 та 2014 роки.
Кольори можуть відрізнятися від реальних через похибку поліграфії. Рекомендовано вибирати колір, користуючись зразками.
Застосування:
– для презентації та використання співробітниками торгових точок, де представлені товари (двері, меблі) вкриті плівкою VINORIT®
– для використання співробітниками виробництв, менеджерами по замовленню плівок (VINORIT®, WINSHIELD™)
– для презентації та роботи з потенційними партнерами на виставках, при особистих зустрічах
Якщо Вас зацікавив даний інструмент, звертайтесь за адресою nadegda_g@spv.ua або до адміністраторів відділу продажів sales@spv.ua. З усім переліком рекламних матеріалів “СПВ Компані Лтд.” ви можете ознайомитися в презентації на партнерській зоні сайту www.spv.ua

Залишити відповідь