Новини продукції. Планове поповнення складу продукцією компанії ABLOY

На склад СПВ Компані ЛТД  надійшов плановий прихід продукції фінського постачальника ABLOY.
Звертаю Вашу увагу на надходження дверної автоматики моделей DA 461,460A, 430 та електромеханічних замків, широкий асортимент яких представлений в складській програмі СПВ Компані та дає змогу застосовувати їх для різних типів дверей, враховуючи складні монтажні конструкції. В даний момент ціни на продукцію електромеханічного замикання стали ще привабливішими! (про що повідомлялося раніше).Те саме стосується і дверних дотягувачів, що також надійшли в останньому приході. Моделі DC 335, 330, 250, 240 – є на складі, доступні для замовлень.
Склад традиційно поповнився екстемально-надійними висячими замками моделей PL 320/340/350 (відео-випробування висячих замків ABLOY дивіться ТУТ).
Звертаю вашу увагу, що висячі замки ABLOY постачатимуться без напису на дужці “BORON” (бор). Проте матеріал виготовлення дужки залишається незмінним – загартована сталь, з вмістом бору.
На склад надійшли циліндри різних симетрій у профілях PROTEC2, NOVEL , протектори для циліндрів – модель CH-101. Поповнено запаси замків для міжкімнатних дверей.
Прайс листи на продукцію ABLOY знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua . З питань реєстрації, звертайтесь за адресою extranet@spv.ua 

Залишити відповідь