Новини продукції. Планове поповнення складу продукцією компаній NEMEF та Securitron.









Склад “СПВ Компані Лтд” планово поповнено продукцією компаній NEMEF (Нідерланди), Securitron (США).

Від постачальника Securitron надійшли магнітні замки, моделей:

SAM 2 M 
M32 M
M32 M – призначені для використання у внутрішніх або зовнішніх дверях приміщень, де потрібен контроль доступу, і виключена можливість фізичних атак.
SAM 2 M – замки прихованого монтажу невеликих розмірів. Ідеальне рішення для внутрішніх та зовнішніх дверей, що відчиняються в обидва боки, та розсувних дверей

Компанія Securitron надає на свою продукцію довічну! гарантію.

Продукції Securitron довіряють багато компаній, що займаються впровадженням систем контролю доступу на різних типах об’єктів по всій Україні.
Оцінити беззаперечну  якість роботи замків виробництва  Securitron вже можуть співробітники центрального офісу компанії “SHELL”, де наприкінці минулого року, АС-відділ одного зі столичних магазинів “Локсмайстер” здійснював монтаж системи контролю доступу.

З асортиментом магнітних замків  Securitron  та їх технчними характеристиками можна ознайомитись ТУТ
За додатковою технічною інформацією звертайтесь будь ласка до нашого технічного консультанта Тимура Бражнікова e-mail: tech@spv.ua , тел. 067 233 6078

Постачальник NEMEF відомий професійним споживачам, як виробник систем антипаніки, замків та фурнітури для протипожежних дверей, а також замків для міжкімнатних дверей. Обладнання евакуаційних виходів системами антипаніки, протипожежною фурнітурою і замками є обов’язковою умовою для функціонування об’єктів різного призначення.
.
Серед відомих об’єктів, на яких встановлена та функціонує продукція  NEMEF : готель Ramada Encore Kiev,  торгівельно-розважальний комплекс «Ocean Plaza» м. Київ, ПАТ «Козятинський м`ясокомбінат» (основний постачальник яловичини для виробництва гамбургерів для мережі ресторанів Mc’Donalds.), ПІІ Білла-Україна та інші.












Багато вітчизняних виробників протипожежних дверей оснащують свою продукцію протипожежними замками та фурнітурою компанії NEMEF, серед яких: Леокон (м. Київ) Сталь-М (м. Рівне), Мілано, (м Київ), Укртехносервіс (м. Кременчук), Дельта Стронг (м. Харків), Корона Лева (м. Львів), Агата-Буд (м. Тернопіль) та інші.

Продукція компанії NEMEF вже вкотре надійшла на наш склад і доступна для ваших замовлень.

За додатковою технічною інформацією звертайтесь будь ласка до нашого технічного консультанта Євгена Мішина e-mail: tech@spv.ua , тел. 067 463 3878

Прайс лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua




Залишити відповідь