Нові каталоги ПВХ-плівок VINORIT формату А4










Відтепер каталоги ПВХ-плівок VINORIT матимуть формат А4 для детальної демонстрації рисунка та текстури покриття.

    
Каталоги поділяються на чотири види:

1. Каталог «Новинки 2014» містить створені у цьому році нові модні дизайни ПВХ-плівок, що обов’язково зацікавлять особливо вибагливих клієнтів, які завжди намагаються бути у тренді. 


  

2. Каталог «Топ-15» демонструє п’ятнадцять найпопулярніших кольорів ПВХ-плівок, які здобули прихильність клієнтів завдяки своїй актуальності, вишуканості та універсальності. 




3. Каталог «Дизайнерські рішення вхідних дверей з ізраїльським покриттям VINORIT» пропонує ознайомитись з усім розмаїттям кольорів ПВХ-плівок складської програми 2014 року. До кожного зразка плівки у каталозі надані рекомендації дизайнера з їх застосування: відповідні рисунки накладок, кольори та моделі фурнітури. Цей каталог стане найкращим консультантом для продавця та клієнта в підборі дизайну вхідних дверей.

4. Каталоги, що створюватимуться на замовлення виробника. До них увійдуть зразки ПВХ-плівок, які застосовуються у серійному виробництві. 

Для більш зручного користування каталогами був розроблений новий спеціальний стікер, що розташовується безпосередньо на плівку та містить інформацію не тільки про колір продукту, а й про тиснення, артикул та ін.

  

Для замовлення каталогів звертайтесь за електронною адресою: décor@spv.ua        

Залишити відповідь