Маркетингова підтримка. Плакат “Комплексне рішення для вхідних дверей з контролем доступ”










Поступово, але впевнено технології електронного контролю доступу входять в наше життя. Пропонувати продукцію для систем контролю доступу (СКД) можна не лише на великі обєкти, а й власнику котеджу, виробничого цеху, магазину, стоматологічного кабінету, нотаріальної контори тощо. Основна ідея такої пропозиції клієнту – мати легкий доступ в необхідні приміщення самому і обмежити та котролювати доступ сторонніх.
Замикаючі елементи – електрозащіпка, електроригель, електромеханічний замок, можуть монтуватися виробником дверей на замовлення клієнта під час виробництва дверей (вхідних, профільних, протипожежних). Такі рішення додадуть не тільки більше можливостей задовольнити клієнта, а й збільшать сумму продажу одному клієнту. Це надзвичайно важливо в сьогоднішніх умовах жорсткої конкуренції.
Для підтримки пропозиції простих систем контролю доступу у місцях продажу дверей ми пропонуємо плакати “Комплексне рішення для вхідних дверей з контролем доступу”. Стане плакат і в нагоді у професійних локсмайстер-ценрах, де продукцію для СКД найчастіше замовляють на вже існуючі двері. Плакат містить приклад найпростішого рішення контролю доступу для вхідних дверей і дозволяє продемонструвати принцип роботи СКД.



Плакати надаються безкоштовно, замовляйте за адресою gurt@spv.ua.

Залишити відповідь