MUL-T-LOCK® SynerKey – поєднання механічного ключа та безконтактної картки доступу

Компанія MUL-T-LOCK® у чудовому рішенні під назвою SynerKey пропонує можливість поєднати в одне ціле механічного ключа та безконтактної картки доступу 


SynerKey – це звичайний механічний ключ, у головку якого вбудовано транспондер (міні картка доступу). Таким чином, він поєднує у собі функції електронної картки для проходу через двері, які обладнані електронною системою контролю доступу, та звичайного механічного ключа для відмикання дверей з механічними замками.


З ключем MUL-T-LOCK® SynerKey можна забути про плутанину з ключами, безконтактними брелоками та картками доступу, адже доступ до житла чи офісу буде простим, зручним та надійним.
SynerKey від MUL-T-LOCK® якнайкраще підійде для використання в багатоповерхівках, де вхід до парадного оснащений домофоном з безконтактним зчитувачем, а вхід до квартири – циліндром MUL-T-LOCK®. 
Це справжня знахідка для систем безпеки бізнес-центрів, торгово-

розважальних центрів, готелів та інших установ. Скориставшись MUL-T-LOCK®SynerKey,можна назавжди забути про незручності, пов’язані з доступом до приміщень у будівлі. Співробітники офісу відкриватимуть двері, підносячи головку ключа до стандартних зчитувачів карток, а механічним ключем зможуть відмикати вхідні двері своїх кабінетів.

Ключі SynerKey можуть бути виконані на всіх популярних платформах механічних ключів Mul-T-Lock®: 7×7, Classic, Interactive, MT5+.
Головки ключів у SynerKey можна оснащувати круглими транспондерами діаметром 22мм наступних стандартів:
– RFIDEMMARINE 125 кГц READ/WRITE, з функцією перезапису.
– RFIDEMMARINE 125 кГц, сумісні з більшістю безконтактних зчитувачів.
– RFIDEMMIFARE 13,56 Mгц, сумісні з зчитувачами карток MIFARE.
Кольори пластикових голівок ключів доступні у синьому, червоному, жовтому кольорах.
Для замовлення звертайтесь до відділу продажів «СПВ Компані Лтд.» за електронною адресою sales@spv.ua 

Залишити відповідь