Новини продукції. Планове поповнення складу продукцією компаній NEMEF, Eff Eff, RYOBI.










В період з 15.04.2014 до 08.05.2014 склад “СПВ Компані Лтд” поповнено продукцію постачальників: NEMEF (Нідерланди), Eff Eff (Німеччина), RYOBI (Японія).

Від постачальника NEMEF на склад надійшли замки для протипожежних дверей та фурнітура до них (в тому числі і половинки ручок) , системи антипаніки, а також замки для міжкімнатних дверейСеред останніх інсталяцій  продукції NEMEF на відомих об’єктах: Іллічівський морський порт (протипожежні замки), завод “Дніпросталь” (системи антипаніки). Продукція компанії NEMEF – це ідеальне рішення для оснащення протипожежних дверей та дверей евакуаційних виходів. Цю тезу також можуть підтвердити вітчизняні виробники дверей, що монтують продукцію NEMEF у свої вироби: Леокон (м. Київ), Сталь-М (м. Рівне), Мілано, (м Київ), Укртехносервіс (м. Кременчук), Дельта Стронг (м. Харків), Корона Лева (м.Львів), Агата-Буд (м. Тернопіль), Промтехноком (м. Запоріжжя) та інші.


Дотягувачі для будь-яких дверей постачає на український ринок японська компанія RYOBI. Цього разу, окрім новинки – дотягувачів 1000 серії на склад надійшли дотягувачі накладного монтажу для великогабаритних дверей серій D-3550, D-4550 та врізні дотягувачі серії CO, що застосовуються у внутрішніх та зовнішніх дверях.
Дотягувачі серії D-3550 підходять для більшості внутрішніх та зовнішніх дверей, що потребують затримки зачинення, прийшли у двох комплектаціях: 
D-3550 – з універсальною тягою (стандартна тяга плюс кронштейн паралельної);
DS-3550 – із стандартно тягою з фіксацією відкритого положення.
Дотягувачі серії D-4550 підходять для великогабаритних дверей, що підлягають великому тиску і навантаженню, прийшли у трьох комплектаціях:
D-4550 – з універсальною тягою (стандартна тяга плюс кронштейн паралельної);
DS-4550 – із стандартно тягою з фіксацією відкритого положення;
DS-4550Р – із паралельною тягою з фіксацією відкритого положення. 
Важко уявити двері у сучасному офісі, готелі, салоні, інших громадських приміщеннях, заводах, що не оснащені таким зручним та функціональним пристроєм, як дотягувач. Серед останніх інсталяцій дотягувачів  RYOBI на відомих об’єктах : готель Ramada Encore, гостьова VIP зона стадіона “Металіст”, дитячий садочок нового покоління “Фортеця”, та багато інших. 


Від світового лідера з виробництва електромеханічних защіпок, компанії Eff Eff на склад надішли защіпки серій:

115 – защіпки цієї серії спеціально розроблені для використання з замками багатоспрямованого замикання  MUL-T-LOCK та MUL-T-LOCK ESETY, які мають зменшену відстань між ригелями та заскочкою;
16W – защіпки , що мають компактні розміри та придатні для зовнішнього викристання.
Електромеханічні защіпки від Eff Eff є надійним виконавчим елементом у системах контролю доступу та сумісні з будь-якими замками та типами дверей, з урахуванням складних монтажних конструкціїй. 
Управлінська будівля ТОВ “Шампань Україна”, центральний офіс компанії “Shell”, офіс компанії “Монсанто”, – це далеко не повний перелік відомих об’єктів, що на власному досвіді змогли переконатися у зручності на надійності продукції Eff Eff.


За додатковою інформацією звертайтесь будь ласка за адресами: gurt@spv.ua, kix@spv.ua

Актуальний прайс лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua

Залишити відповідь