Запрошуємо відвідати Міжнародний технічний семінар

Шановні партнери!

Запрошуємо вас відвідати  Міжнародний технічний семінар, який проводить Українська Локсмайстер Федерація за підтримки СПВ КОМПАНІ ЛТД. Семінар відбудеться в п’ятницю, 11.07.2014 р. у конференц-залі “КОНГРЕС” готелю “Братислава”.
Початок реєстрації о 09-00. Початок програми семінару о 10-00


На семінарі представники провідних іноземних компаній  – світових лідерів у виробництві продукції категорії High Security, представлять новинки продукції галузі безпечного замикання, розмежування та контролю доступу, а саме:

1. Компанія Sicherheitstechnik Assa Abloy (Німеччина), відома своїм брендом Eff-eff, представить новинки виконавчих елементів контролю доступу, які будуть цікаві Локсмайстрам, індивідуальним та корпоративним замовникам.
2. Компанія АBLOY OY (Фінляндія) представить нові рішення, що поєднують механічні рішення безпечного замикання на базі високосекретних циліндрів з електронними системами CLIQ для забезпечення ультимативної безпеки. Також компанія АБЛОЙ представить Готові рішення по контролю і захисту вантажів, які перевозяться автомобілями. 
3. Компанія RYOBI (Японія) представить Локсмайстрам, виробникам і корпоративним клієнтам високоякісні дверні дотягувачі, а також новинки для зачинення скляних, профільних дверей і дотягувачі для застосування на надважких дверях і для вирішення завдань дизайну.
4. Компанія ROSTEX (Чехія) представить Локсмайстрам, виробникам і корпоративним клієнтам новинки фурнітури вхідних дверей, виготовлені згідно концепції «Безпека та дизайн».
5. Компанія TOKOZ (Чехія) представить нові розробки в області циліндрів високої безпеки, які зацікавлять як продавців, так і виробників вхідних дверей безпеки. Також компанія представить нові висячі замки та цікаві рішення із забезпечення безпеки майна.

У перервах демонструватиметься робота електронної автоматичної машини для виготовлення ключів по коду LASER 994 виробництва компанії KEYLINE (Італія), лідера у виробництві заготовок ключів та обладнання для їх виготовлення. 


 Під час семінару демонструватимуться нові машини для виготовлення ключів від Keyline:
– 994 LASER, комп’ютеризована машина для нарізання автомобільних ключів за кодами. Використовує бази Keyline та InstaCode.
– PUNTO, вертикальний копір, аналог машини Bianchi 304, тільки за більш демократичною ціною.
Також буде представлена програма придбання італійського обладнання від Keyline в лізинг з викупом в кінці лізинга за 1 гривню.

АКЦІЯ: Всі, хто прибуде на семінар на автомобілі, будуть мати змогу безкоштовно виготовити ключ до своєї машини!

Вхід безкоштовний. У перерві кава-брейк


Залишити відповідь