Новини продукції. Планове поповнення складу продукцією компаній NEMEF, MUL-T-LOCK, ROSTEX, RYOBI

У період з 05.06.2014 по 03.07.2014 склад “СПВ Компані Лтд” поповнився продукцією компаній NEMEF (Нідерланди), MUL-T-LOCK (Ізраїль), ROSTEX (Чехія), RYOBI (Японія).

Від постачальника NEMEF на склад надійшли протипожежні замки моделей 1739/03 та 1769/03, фурнітура 2916 до них. А також замки для міжкімнатних дверей D147.




Від постачальника MUL-T-LOCK на склад надійшли замки багатонаправленого замикання М235/267, М603 (з отворами під фурнітуру ROSTEX та циліндри стандарту DIN ), MPL212, додаткові врізні замки для дерев’яних дверей HERCULAR в профілі Interactive+, MT5+ (Дивитися відеоогляд), висячі замки G47, G55 у профілі 7Х7. 
Звертаємо вашу увагу на те, що на висячі замки G55, М13/С1 у профілі МТ5+ діють спеціальні ЗНИЖЕНІ ціни!
Серед іншого надійшли також замки для обладнання CAM19.
Склад поповнився циліндрами різних профілів та симетрій: 7Х7, Classic, Interactive+, MT5+.

Від чеського постачальника ROSTEX на склад надійшла захисна фурнітура моделей: ASTRA, DECOR, UNIVERSAL, OZDOBNA, подовжуючі набори до неї. На склад також надійшла інтер’єрна фурнітура ЕXCLUSIVE та фурнітура для металопластикових дверей.
НОВИНКА приходу – фурнітура із серії Econom Line – NAPOLI, PALERMO, PARMA. Особливістю цих ручок є можливість їх застосування на вхідних дверях разом із замками багатонаправленого замикання від MUL-T-LOCK та протекторами SL3.



Склад також поповнено дотягувачами японського постачальника RYOBI: дотягувачі накладного монтажу для внутрішніх та зовнішніх дверей, для важких та протипожежних дверей.



Якість продукції, яку імпортує “СПВ Компані Лтд” перевірена багаторічним досвідом багатьох вітчизняних виробників дверей, обладнання, сейфів, та ін., що використовують продукцію категорії high security у власних виробах. Не менш показовим є факт впровадження продукції безпеки 
NEMEF, MUL-T-LOCK, ROSTEX, RYOBI та ін. на об’єктах: від приватних будинків до сучасних дитячих садочків і шкіл , готелів всесвітньо-відомих мереж, стадіонів, торгових, бізнес-центрів тощо (дивіться докладніше “Наші досягнення)

За додатковою інформацією звертайтесь будь ласка за адресами: gurt@spv.uakix@spv.ua


Актуальний прайс лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua



Залишити відповідь