Планове поповнення складу продукцією компаній WINSHIELD&VINORIT, MUL-T-LOCK, ABLOY, ROSTEX, PISLA, KEVRON

За липень місяць склад поповнено продукцією компаній WINSHIELD&VINORIT (Ізраїль),  MUL-T-LOCK® (Ізраїль),ABLOY® (Фінляндія), ROSTEX® (Чехія), KEVRON® (Австралія), PISLA (Чехія).

Від постачальника WINSHIELD&VINORIT на склад надійшла перша комерційна партія плівки ПВХ VINORIT® у горизонтальних дизайнах:

    Також склад поповнено однотонними кольорами ПВХ плівок VINORIT®, а також плівкою WINSHIELD®, в кольорі “Золотий дуб”, в рулонах шириною 660 мм.

    Від MUL-T-LOCK® на склад надійшли циліндри різних розмірів у профілях 7Х7®, Classic, Interactive+®. Звертаємо вашу увагу на те, що відтепер для циліндрів у профілі 7Х7® доступні опції “VIP”, “3в1”. На склад також надійшла захисна фурнітура Platinum.

    Від постачальника ABLOY® на склад надійшли замки для обладнання та меблів CL200 у профілі SENTRY, а також замки для банківських депозитних скриньок моделей SC211 (докладну інофрмацію про замок читайте у статті) та циліндри моделі SC610

    Від постачальника ROSTEX® на склад надійшли моделі фурнітури – новинок цього сезону із серії “Економ” NAPOLI та PARMA. Особливістю цієї фурнітури є можливість монтажу на вхідних дверях в поєднанні із протектором MUL-T-LOCK Esety SL3


    Від постачальника PISLA на склад надійшла перша комерційна партія дверних остановів з фіксаторами (статтю, присвячену даним пристроям читайте тут)


    Від постачальника KEVRON® склад поповнився наборами різнокольорових брелоків по 100 та 150 шт, а також флуоресцентними брелоками яскравих кольорів невеликого розміру.

    За додатковою інформацією звертайтесь будь ласка за адресами: gurt@spv.uakix@spv.ua

    Актуальний прайс лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua


    Залишити відповідь