Планове поповнення складу продукцією компаній MUL-T-LOCK, NEMEF, ROSSLARE, ROSTEX, WINSHIELD&VINORIT

За вересень місяць 2014 року склад поповнено продукцією компаній MUL-T-LOCK® (Ізраїль), NEMEF® (Нідерланди), ROSSLARE® (Ізраїль), WINSHIELD&VINORIT® (Ізраїль), ROSTEX® (Чехія). 

Від постачальника MUL-T-LOCK® на склад надійшли циліндри у профілях  7Х7®, Classic®Interactive®+.
На склад також надійшли замки багатонаправленого замикання M267, M603, G415, замки додаткові врізного монтажу CRONUS у кольорі матовий нікель, у профілі Interactive+, також існує можливість комплектації замка .


Пристрої антипаніки, модель 3640, замки 1739/03 та фурнітура 2930/02 для протипожежних дверей планово надійшли на склад від постачальника NEMEF®Продукція компанії NEMEF – це ідеальне рішення для оснащення протипожежних дверей та дверей евакуаційних виходів, що підтверджується позитивними відгуками  вітчизняних виробників дверей, що монтують продукцію NEMEF у свої вироби: Леокон (м. Київ), Сталь-М (м. Рівне), Мілано, (м Київ), Укртехносервіс (м. Кременчук), Дельта Стронг (м. Харків), Корона Лева (м.Львів), Агата-Буд (м. Тернопіль), Промтехноком (м. Запоріжжя) та інші.

Від постачальника ROSSLARE® на склад надійшли автономні антивандальні контроллери моделей AC-Q42SB, AC-Q44, зчитувачі безконтактних карток AY-СR12W, AY-KR12B, та аксесуари: кнопки виходу моделей EX-01, PX34 та конвертери інтерфейсу MD14S, MD14U. 
Електронні системи контролю доступу стали невід’ємною частиною систем безпеки великих корпоративних об’єктів. Їх все частіше можна побачити на підприємствах, в офісах, багатоквартирних будинках, приватних котеджах тощо. Якість і надійність керуючих елементів СКД виробництва ROSSLARE® підтверджується численними інсталяціями на відомих об’єктах, серед яких бізнес-центр “Сенат” м.Київ, ТОВ «Шампань України» м.Одеса, ТОВ ВКФ «Ракета» м.Дніпропетровськ , Іллічівський морський порт та ін.


Від постачальника ROSTEX® на склад надійшли набори захисної фурнітури на суцільних щитках моделей :R4, R4 Ozdobna, R4 Universal, 802, a також набір інтер’єрних ручок Napoli, які (в поєднанні з протекором Mul-T-Lock Esety SL3), можуть використовуватися на вхідних дверях. Склад також поповнився фурнітурою для профільних дверей та протекторами моделі R3 Astra. З повним асортиментом захисної та інтер’єрної фурнітури можна ознайомитись ТУТ.


 Від постачальника WINSHIELD&VINORIT® на склад надійшла ПВХ плівка VINORIT® у кольорах

та WINSHIELD®:

WINSHIELD MAHOGANY махагон
WINSHIELD GOLDEN OAK дуб золотий
WINSHIELD CLOUDY GREY сірий хмарний
WINSHIELD FOREST GREEN зелений лісовий

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, за адресами: gurt@spv.uakix@spv.ua

Актуальний прайс-лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua



Залишити відповідь