Надтонкі автономні контролери підвищеної безпеки Rosslare

Компанія Rosslare (Рослер) є одним з світових лідерів у виробництві продукції для систем контролю доступу. Лінійка продукції Rosslare включає автономні контролери, потужні мережеві контролери, зчитувачі карт та відбитків пальцю.

Дуже цікавим продуктом Rosslare є контролери підвищеної безпеки (трансформові) – це універсальні пристрої, які можуть бути використані як кодові панелі/зчитувачі карт разом з мережевими контролерами, так й як автономні контролери. Відмінність таких контролерів – відсутність в них реле керування замком. Завдяки цьому значно підвищується рівень безпеки об’єкту, так як це унеможливлює подачу напруги керування на замок у разі несанкціонованого демонтажу контролера шляхом маніпулювання з дротами. 
Контролери підвищеної безпеки в якості автономних  використовуються виключно із спеціальними блоками живлення Rosslare Intelligent Power Supply PS-A25T – реле керування замком знаходиться у блоці живлення, який розташовується всередині приміщення. Контролер при введенні авторизованого коду або застосування авторизованої карти доступу надсилає до блоку живлення кодовану команду на активацію реле керування замком.
Особливо привабливими представниками контролерів підвищеної безпеки є контролери AYCE55 (з доступом за кодом) та  AYCE65 (з доступом за кодом та безконтактною картою). Відмінністю цих контролерів є надтонкий корпус – товщина 6,5 та 9 мм відповідно, що дозволяє гармонійно вписати їх в сучасний дизайн офісних та інших приміщень.

Разом з контролерами Rosslare в якості надійних виконуючих пристроїв СКД можуть використовуватись будь яки електромеханічні заскочки effeff, електромеханічні замки Abloy, електромагнітні замки Securitron та YLI, електроригелі effeff та YLI.



Залишити відповідь