Abloy Protec2 CLIQ найвищий рівень безпеки та контролю доступу

Автор: Олександр Вороний, технічний консультант Департаменту Безпеки Об’єктів
Що може забезпечити більший рівень безпеки ніж патентований циліндровий дисковий механізм Abloy Protec2?

З впевненістю можу відповісти що це Abloy Protec2 CLIQ! А в підтвердження своїх слів привожу кілька доказів …

Ні для кого вже не новина що циліндри Abloy Protec2 закріпились на високому рівні і зберігають за собою дуже гарну репутацію. Адже дискові секретні механізми надають тотальний захист від відкривання відмичками, і дотогож витримують жорсткі кліматичн умови і навантажену безпрервну експлуатацію протягом багатьох десятиліть.
Проте технічний прогрес дуже стрімко рохається вперед. Зараз розвиваються багато електронних унікальних рішень в безпечному замиканні які надають такі можливості як: 
налаштування графіку доступу, наприклад пацівники можуть відкривати складське приміщення певний проміжок часу кожен день крім вихідних.
ведення журналу подій (коли всі дії користувачів, вхід, вихід, намагання відкрити двері поза графіком доступу, фіксуються в електронному файлі котрий будь-який час можна переглянути. 
Проте в таких рішеннях є свої недоліки: до електронних замків потрібно проводити живлення, врізати в двері кабеле переходи, протягувати дроти, підключати до електричної мережі. Додатково вирішувати проблеми з безперервним живленням. А в деяких випадках це зробити майже не можливо, або вартість таких рішень перевищує доцільність.
Однак інженери знайшли чудове рішення недоліків електронних замків – поєднавши найкращу механічну замкову платформу Abloy Protec2 та ультра сучасні електронні рішеня контролю доступу. Тим самим створивши унікальну електронно-механічну систему CLIQ.
CLIQ система – повність зтирає проблеми із складнощами установки контролю доступу адже це прості з зовні циліндри евро-дін стандарту, навісні замки, та індустріальні камлоки. Ніякі дроти більше не потрібні!
Потрібно надійно закрити ще один кабінет в офісі, або складське приміщення та й при цьому здійснювати контроль хто і коли мав доступ до даних приміщень. Жодних проблем, просто встановлюємо ще один замковий циліндр, або висячий замок, от все контроль доступу за технологією CLIQ у вас в кармані! І головне, жодних неймовірних витрат на складний монтаж, дроти, живлення, і постійне облуговування.
Якщо Вам дійсно стало цікаво яким чином замки Abloy Protec2 CLIQ реалізованні з середини, детальні технічні характеристики, а також які можливості по контролю доступу закладені в електроніку і саме головне як це все працює без дротів – читайте наступну статтю по даній темі незабаром…




                                


Залишити відповідь