Плакати на підтримку інноваційних технологій.

Маркетинговим відділом компанії “СПВ Компані Лтд” було розроблено серію плакатів на підтримку новітніх інноваційних технологій від MULTLOCK®: Interactive+® CLIQ®, ENTRта системи контролю ключів Traka21



Вийшов з друку оновлений плакат «Вчора. Сьогодні. Завтра», у якому зосереджено історію розвитку ключових технологій MUL-T-LOCK. Плакат навмисне складається з двох частин – ліва частина показує бачення розвитку 13-річної давнини, права – бачення сьогоднішнього дня. Саме 13 років назад було надруковано перший плакат “Вчора.Сьогодні.Завтра”. Легко помітити, що те, що зовсім нещодавно ми вважали майбутнім залишається в минулому. 


Плакат ENTRдемонструє технологію, що відкриває еру «розумних» дверей. Споживач одразу може оцінити, як виглядатиме циліндр ENTRна дверях. На плакаті також зображені піктограми, що інформують про способи керування  замком з циліндром ENTR


З новою електронною системою керування ключів від MULTLOCK® Traka21 потенційних покупців ознайомить яскравий плакат, що одразу привертає до себе увагу. Плакат містить фото продукту та основні його переваги та властивості .


Розмір плакатів – А0 1188х840мм. Плакати призначені для оформлення торгового залу усередині приміщення. 



Нашим партнерам компанія «СПВ Компані Лтд» надає дані маркетингові інструменти безкоштовно.  З питань замовлення, звертайтесь, будь ласка до адміністраторів свого регіону або за адресою info@spv.ua.  



Залишити відповідь