Система KEYWATCHER® у поєднанні зі зчитувачем ROSSLARE® AY-K25 – рішення з контролю та зберігання ключів для Вашого бізнесу

Автор: Тарас Барабаш, менеджер Інноваційні ЗАМКОВІ технології  

Сьогодні все більше приміщень, державних та комерційних установ  застосовують електронні системи контролю доступу. Але незважаючи на це механічне замикання залишається все таким же актуальним, адже не всі приміщення потребують електронного контролю.  Тим паче, іноді технічно не скрізь можна встановити виконавчі елементи систем контролю доступу (СКД).

Окрім того, зазвичай  більша частина дверей з електронним контролем все одно обладнані механічними замками із ключем. З іншого боку професійно побудована механічна система контрою доступу Майстер-ключ є сучасним та актуальним рішенням розмежування доступу при механічному замиканні.

Ефективним доповненням таких систем Майстер-ключ є системи з контролю за ключами Traka21 та KEYWATCHER®. Система Traka21 може контролювати до 21 ключа (або зв’язок ключів), і позиціонується як система для встановлення на невеликих об’єктах, таких як: автосалони, невеликі офіси, відділення банків, обслуговуючі комунальні компанії тощо, навіть у приватних заміських котеджах, де працює найманий персонал.

На ринку України все більшої популярності набуває система  KEYWATCHER® Touch, яка прийшла на зміну попередньої системи KEYWATCHER® Illuminated. Система KEYWATCHER® Touch має всі опції попередньої системи та додатково  має значну кількість нових опцій, що роблять її ще більш ефективною та зручною в керуванні, адмініструванні та користуванні. Система KEYWATCHER® завдяки своїм функціональним можливостям здатна обслуговувати підприємства з різною кількістю користувачів. Кожна система може містити до 10 000 користувачів. В одну глобальну систему  можна об’єднати до 10 систем KEYWATCH ER® Touch, кожна з яких може складатися з основної до 15 додаткових шаф, які мають загальну базу користувачів та керуються централізовано. Таким чином, глобальна система управління та контролю за ключами може забезпечити контроль від 8 до 14 400 ключами.

Основні характеристики та можливості вже не раз розглядались у статтях та оглядах. Зараз я хочу нагадати про корисну опцію, яка вже набула досить широкої популярності серед користувачів – опційно до шафи KeyWatcher® Touch може бути встановлений зчитувач безконтактних проксіміті карток. Це особливо зручно на об’єктах із великою кількістю користувачів, адже це надає додатковий захист та зручність.

Одним з таких зчитувачів, що надійно зарекомендували себе  на практиці, є зчитувач ROSSLARE® AY-K25. Ці зчитувачі завдяки своїм невеликим розмірам та ергономічній формі органічно доповнюють передню панель системи з контролю за ключами KEYWATCHER®  та повністю сумісні з програмним забезпеченням та технічними характеристиками продукції KEYWATCHER®.

Основні технічні характеристики* ROSSLARE® AY-K25

Зчитувач безконтактних карток типу MIFARE 13.56 MHz, ISO-14443A,
Відстань  зчитування 40 мм
Програмований мультиформатний вихід :
   26-Bit with site code, Fixed 26, 32, 32 reversed, 34, 40 and Clock & Data
Звукова та двокольорова світлодіодна LED індикація
Програмований вхід: LED контроль / Звуковий контроль
Водостійкий –  відповідає IP65
Оптичний тампер
Живлення від 5 до 16 V DC
Струм – режим очікування 12V 49 мА, режим споживання 12V 67 мА
Пластиковий корпус із полікарбонату з захистом від ультрафіолетового випромінювання,  передбачає використання при будь-яких погодних умовах
Робоча температура від -31°C до + 63°C
Розміри 80 x 40 x 13 мм, довжина кабелю 55 мм
Можливе програмування за допомогою адаптера MD-08B
Може застосовуватись з контролерами АС 115/AC 015/AC 020
(*Протестоване MIFARE Classic 1K NXP based card)

Відео по темі:

Залишити відповідь