KEYLINE NINJA VORTEX мехатронні технології на допомогу локсмайстрам

Автор: Олександр Вороний, технічний консультант Департаменту Безпеки Об’єктів

Мобільні мехатронні верстати прийшли на допомогу в центри з виготовлення ключів!!!

Італійська компанія KEYLINE, яка є однією зі світових лідерів у виробництві заготовок ключів та високоякісного обладнання для нарізки ключів, ще на початку 2015 року анонсувала лінійку інноваційних комп’ютеризованих верстатів під назвою 
NINJA. В Україні дані верстати були презентовані на VIII Всеукраїнському форумі професійних локсмайстрів. І що дуже порадувало – вже  доступні для придбання у генерального імпортера продукції KEYLINE в Україні СПВ Компані Лтд.

Для тих в кого ще не було можливості  детально ознайомитись з даними машинами, я хочу коротко розказати про всі функції реалізовані виробником в нових «Нінзях».

Дану оглядову статтю почну з верстата – NINJA VORTEX.   Верстат призначений для нарізки: перфорованих ключів; перфорованих з нарізками під кутами; лазерних (ключів з нарізкою у вигляді “змійки”); автомобільних лазерних. Так-як станок автомат – ним керує компактний комп’ютер із спеціальною програмою під назвою Liger (Лайгер) розроблене компанією Keyline.
Функціонал програмного забезпечення дозволяє:
Виготовляти ФІРМОВІ та ЗАПАТЕНТОВАНІ ключі, такі як: MulTLock® MT5®+, Interactive®+, Omega; Kaba® Expert, Pextra та багато інших ЗА КОДОМ КАРТКИ КОРИСТУВАЧА ЗАМКА, тобто фактично виготовляти не копію, а ОРИГІНАЛЬНИЙ КЛЮЧ!











Здійснювати нарізку ключів шляхом сканування оригінального ключа, введення коду картки користувача, або відомих глибин нарізок ключа;


Динамічно зображувати нарізку ключа на дисплеї під час введення коду або декодування ключа;


Гравірувати ключі надписами;


Коригувати та змінювати параметри нарізки: глибину та зміщення.

     













Крім всього вище заявленого електронна машина NINJA VORTEX має новітній, я б сказав, космічний дизайн. А на додачу до всього має компактні розміри Ширина 340мм; Глибина 415мм; Висота 300 мм. та невелику вагу 20 кг., що дозволяє розмістити станок навіть в автівці мобільного майстра.

Підсумовуючи можливості інноваційного верстата для нарізки ключів NINJA VORTEX можу з впевненістю сказати що сучасні технології створюють необмежені можливості для професіоналів. Завдяки високій точності механіки та комп’ютерному управлінню даний верстат дає змогу виготовляти ключі які не відрізняються від оригіналу.
Оскільки дана машина виготовляє всі типи перфорованих та лазерних (зі змійкою) і автомобільних лазерних ключів, вона насамперед рекомендується для Локсмайстер Центрів які хочуть розширити можливості власного сервісного центру та підвищити рівень надання послуг з виготовлення ключів.

А тепер про найважливіше, що 100% зацікавить багатьох професіоналів локсмайстер справи. Стати власником автоматичної комп’ютеризованої машини NINJA VORTEX дуже просто – СПВ Компані Лтд. надає обладнання в оренду на 1, 2 або 3 роки, і найголовніше, по закінченню терміну оренди станок можливо викупити за 1 гривню. Ознайомитись з детальними умовами оренди обладнання можна звернувшись у відділ продажів СПВ Компані Лтд. по телефону  044 456 9444, або за електронною адресою info@spv.ua
Кім того спеціалісти СПВ Компані Лтд. проводять безкоштовне навчання та надають технічну підтримку. За результатами навчання власник верстату KEYLINE LASER 994 отримує статус Авторизованого Центру з виготовлення ключів MulTLock та KEYLINE, що підтверджується видачею відповідних сертифікатів. Також забезпечується рекламний супровід через сайт СПВ Компані Лтд www.key-centers.spv.ua

Залишити відповідь