Платформа MUL-T-LOCK® МТ5+ для побудови систем Майстер-ключ

MUL-T-LOCK® МТ5®+  – це новітня технологія,  належить до 5-го покоління високої безпеки класу Extra Security та захищена патентом до 2025 року. Особливість технології полягає в поєднанні трьох унікальних незалежних  рішеннях блокування циліндру:

1.   Нова конфігурація подвійних телескопічних пінів «Double pin». Завдяки особливим технологічним рішенням в МТ5+ використані 10 повноцінних пінів нової форми та розміру.
2.   Механізм запірної верхньої планки «finger»-пінів додатково блокуює плуг циліндру за допомогою 5 незалежних пінів, що працюють в горизонтальній площині .
3.   Alpha Spring– унікальний патентований  інтерактивний елемент ключа. Альфа-пружина розташована на самому кінчику ключа та керує спеціальним піном, який розташований  у глибині плугу та зміщений по відношенню до осі основних пінів.
Така конструкція циліндра суттєво покращує захист циліндра від відмичок та робить неможливим відкриття за допомогою бампінга.
Поєднання цих причин, наявність сервісних центрів  надають додаткової мотивації чому для побудови системи Майстер-ключ слід обрати профіль MUL-T-LOCK®  MT5®+
► По-перше,  ключ MUL-T-LOCK®  MT5®+ патентований, захищений від несанкціонованого виготовлення ключа. Системи Майстер-ключ на платформі MT5®+ виготовляються в спеціальному профілі ключа. Профіль ключа для Майстер систем не використовується для вільного продажу роздрібним споживачам. У той же час в разі потреби копію ключа можна оперативно виготовити в Авторизованих центрах з виготовлення ключів MUL-T-LOCK® (Мультилок). Для цього власнику системи потрібно звернутись в центр, який зробив продаж системи та мати при собі  паспорт Майстер системи.
► Також суттєво, що циліндр MUL-T-LOCK®  MT5®+ має потужний механізм блокування бічної панелі, який взаємодіє з горизонтальними пальчиковими запірними пінами («finger»-пінами). Ці піни додатково надають захист від маніпулювання та бампінгу. Платформа MUL-T-LOCK®  MT5®+ передбачає кількість комбінацій ключа до 150 млн. Це важливий фактор при побудові великих та складних Майстер систем із розгалуженими доступами.
► По-третє, механічну систему Майстер-ключ на платформі MUL-T-LOCK® MT5®+  можна об’єднати із замками та циліндрами MUL-T-LOCK® MT5®+ CLIQ®, Електромеханічні циліндри CLIQ® (Клік) у складі системи Майстер-ключ додадуть безпечності таким системам та дозволять встановити тотальний контроль за приміщеннями,  де потрібний особливий захист та аудит подій.  Ключі із технологією CLIQ®  неможливо не санкціоновано продублювати. Також потрібно пам’ятати що в системі CLIQ® завжди зберігається інформація про всі ключі, які коли-небудь були виготовлені.

Залишити відповідь