В новий сезон із циліндрами MUL-T-LOCK® МТ5®+ CLIQ



Технологія CLIQ® вже пройшла випробування в українських умовах
та добре себе зарекомендувала в циліндрах 
MUL-T-LOCK® Interactive®+. Після року випробування провідні Локсмайстри України підтвердили повну перевагу циліндрів із технологією  CLIQ® над звичайними механічними платформами та готовність українців сприймати та користуватись новітніми технологіями безпеки.

Слідуючи запитам ринку,
та потребами споживачів в  ультимативній безпеці, СПВ КОМПАНІ Лтд. додала до складської програми циліндри із технологією CLIQ® ще й на сучасній механічній платфоромі  MUL-T-LOCK® МТ5®+.
Відтепер завжди доступні для замовлення та оперативного відвантаження циліндри MUL-T-LOCK® із технологією CLIQ® на механічних платформах МТ5®+ та Interactive®+Це надає додаткові можливості для побудови нових та розширення вже існуючих Майстер систем
MUL-T-LOCK® МТ5®+– це сучасна платформа 5 покоління класу Extra Security в лінійці продукції компанії MUL-T-LOCK®, яка добре зарекомендувала себе в механічних замках та циліндрах. Відтепер нашим партнерам доступні для замовлення та оперативного відвантаження зі складу в Києві циліндри ультимативної безпеки із  функціями контролю доступу та аудиту подій MUL-T-LOCK® МТ5®+ CLIQ®

 Варто нагадати, що циліндри виготовляються на модулярній базі, а відповідно до замовлення доступні всі можливі симетрії циліндрів. В поєднанні із надійною механічною платформою споживач отримує  унікальний продукт із  безліччю переваг та функцій.Абсолютно кожен ключ і циліндр із системою CLIQ® (Клік) мають унікальну електронну ідентифікацію. У голові ключа та всередині циліндру знаходяться електронні мікрочіпи, що обмінюються інформацією між собою при спробі отримати авторизований доступ за допомогою ключа. Всі сигнали кодовані, а сам код криптостійкий і скопіювати його з ключа неможливо. Вказаний код базується на перевіреній технології 3DES

Варто підкреслити той факт, що у голові ключа знаходиться й елемент живлення, який живить мікрочіпи як циліндру так і ключа. В самому  циліндрі такі елементи відсутні, а це важливий аспект, адже користувач завжди матиме доступ для заміни елементу живлення в разі необхідності. 

Варто також зазначити, що монтаж циліндрів Клік відбувається таким же чином, як і звичайних механічних циліндрів. Тому мати додаткові інструменти майстру немає необхідності – він завжди отримає готовий до використання продукт.

Кожен користувач продукції з технологією CLIQ® отримує такі переваги: 

  • Ключі CLIQ® захищені від несанкціонованого дублювання і додатковий ключ можна виготовити лише у Авторизованих центрах з виготовлення ключів при наявності картки користувача.
  • Циліндри CLIQ® класу Extra Security на основі ключових платформ MUL-T-LOCK® Interactive+ та MUL-T-LOCK® МТ5®+ захищені від бампінгу, відкриття відмичками та свердління.
  • Права доступу ключів CLIQ® можуть бути оперативно змінені, а загублені ключі – виключені з системи без механічного перекодування циліндрів. Для виконання цих маніпуляцій потрібно звернутись до Локсмайстер-центру.
  • При потребі можна замовити послугу зі зчитування журналу подій у системі. Усі події у системі фіксуються у журналі, що зберігається як у ключах, так і в циліндрах CLIQ® (Клік).
  • Можливість інтеграції в голову ключа безконтактної RFID мітки.


Для коректного підбору розміру циліндрів  MUL-T-LOCK® МТ5®+ CLIQ® можна користуватись попереднім матеріалом Розміри та комбінації електромеханічних циліндрів CLIQ®

Докладніше про технологію MUL-T-LOCK® МТ5®+ CLIQ® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

Залишити відповідь