Сейф MUL-T-LOCK Traka21 – абсолютний контроль ключів та легкість у використанні

Сейф MUL-T-LOCK Traka21 – це досконала та сучасна автономна система контролю механічних ключів та зв’язок ключів. Вона поєднує в собі інноваційну технологію радіочастотної ідентифікації (RFID), повний аудит подій та легке адміністрування. Основна функція сейфу MUL-T-LOCK Traka21 – забезпечення підприємств сучасним та доступним за ціною засобом контролю та збереження, розрахованим на 21 ключ.


Сейф Traka21 допоможе відстежувати та обліковувати кожний ключ, який індивідуально блокується в своїй комірці та гарантує максимальний контроль і аудит використання механічних ключів працівниками. Система дозволяє надати права доступу до 1 000 користувачів. Максимально ефективно використовувати системи контролю ключів  MUL-T-LOCK Traka21  в поєднанні із майстер-системами.

Основні переваги сейфів Traka21:

• Вхід в систему за кодом. Користувачу необхідно ввести свій унікальний код для отримання доступу до ключів. Всі коди унікальні та не можуть повторюватись.
• Можливість вказати права доступу для кожного користувача, надання прав адміністратора.
• Доступ відповідно до прав. Всі ключі індивідуально заблоковані в своїх комірках. В разі потреби змінити доступ існує можливість  змінити позицію ключа разом із брелоком. При цьому не потрібно руйнувати та замінювати сталеве кільце. 
• Зручне управління та аналіз. Дані про події та звіти можуть бути переглянуті на екрані traka 21 або експортовані до USB накопичувача в форматі Exel файлу.
• Кольорове табло та світлові індикатори в комірках додатково інформують користувачів щодо доступних операцій. 




Особливістю системи MUL-T-LOCK Traka21 являється простий монтаж та налаштування за принципом Plug & Play. Після вмикання сейфу в мережу достатньо пройти покрокову ініціалізацію (за схожим принципом, як в смартфонах). Користувачу запропонують вибрати мову та встановити час. За потреби врахована можливість переходу на літній/зимовий час. Після цього доступна можливість створити першого користувача із правами адміністратора, надання йому доступів до ключів та встановити час, коли активується перший доступ до системи. Після цього система стає активованою, адміністратору доступна можливість створювати нових користувачів. 


Також цікавою опцією є можливість надати адміністратором новому користувачеві разовий пароль для першого доступу. Після цього система запропонує створити новий пароль, який буде відомий тільки користувачу.
 
Користувачам із правами адміністратора доступні всі звіти для перегляду та імпорту на флеш-накопичувач. В разі потреби доступна оперативна зміна налаштувань в реальному часі. В самому сейфі в налаштуваннях доступна довідка та інструкція використання  – зручна опція для нових користувачів та адміністраторів системи.
 
Докладніше про Сейф MUL-T-LOCK Traka21  читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.»а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.


Залишити відповідь