Краще один раз побачити! Захисна фурнітура на онлайн-вітрині

Ми продовжуємо наполегливо працювати над наповненням онлайн-вітрини замовлення товарів для партнерів СПВ Компані Лтд. www.lock.com.ua.
Нещодавно у нашому асортименті з’явились протектори DiSec і ми одразу їх розмістили на вітрині в розділі «03. Фурнітура захисна».



Тепер знайомитись із новинками у нашому асортименті просто, адже на вітрині є одразу вся необхідна інформація – фото, опис, інструкції, ціна.



Шукати необхідний продукт легко дякуючи фільтрам. Ви можете обрати один або кілька параметрів, щоб переглянути продукти саме з тими характеристиками, які вам необхідні.
Звертаємо вашу увагу, що внутрішні декоративні щитки DiSec до протекторів DiSec необхідно обирати в розділі «40. Декор та дизайн». В цій же групі незабаром з’являться і якісні ручки ROSTEX і ABLOY, якими ви може укомплектувати двері. 
Ще одне нововведення – обробка фурнітури відтепер пишеться на українській мові. Це має допомогти в підборі елементів від різних виробників коли необхідно поєднати їх на одних дверях в однаковій обробці. Оригінальна назва виробника, яка у кожного називається по-різному, пишеться довідково в кінці назви виробу.
Розділ «03. Фурнітура захисна» продовжує опрацьовуватись. Найближчим часом ще більше фурнітури буде доступно для замовлення на онлайн-вітрині www.lock.com.ua.


 

 

Залишити відповідь