Mul-T-Lock CLIQ MT5+ – Сучасний підхід до легкого рішення СКЛАДНИХ ЗАДАЧ

Циліндр Mul-T-Lock MT5+ CLIQ® є гібридом та поєднує в собі механічну та електронну системи блокування. Ключ MT5 + Cliq має стандартний механічний ключ на платформі MT5 + і електронну голову. Проте на відміну від більшості електронних систем, в CLIQ електронна та механічна складові блокуючих елементів розділені, і обидві працюють незалежно одна від одної.

Це означає, що для того щоб ключ працював в замку він повинен мати одночасно правильні механічні нарізки (механічний код) та на додаток правильний електронний код. Так як механічні та електронні елементи блокування розділені, вони дають два окремих рівня безпеки. Якщо один був виведений з ладу інший буде як і раніше забезпечувати блокування.


Додавання електронного компонента CLIQ до Mul-T-Lock до цилиндрів дає багато додаткових можливостей які раніше були доступні виключно в складних системах контролю доступу:

 

– Ультимативний захист ключа від клонування та несанкціонованого виготовлення. Кожний виготовлений ключ заноситься до спеціального реєстру та має свій унікальний номер в системі. 
– Додаткові ключі виготовляють лише в Авторизованих точках продажу CLIQ® та при наявності паспорту циліндра.
– Ідентифікація, обмін інформацією, перевірка авторизації між ключем та циліндром CLIQ® здійснюється за протоколом 3 DES (Triple DES), який гарантує надвисокий рівень безпеки обміну даними. 
– Можливість встановлювати час доступу користувачам у приміщення. Права доступу ключів із технологією CLIQ® можна змінювати безкінечну кількість разів.
– В разі втрати ключа його достатньо видалити із пам’яті циліндру із відповідним записом в системі навіть без механічного перекодування циліндрів. 
– Можливість отримати аудит подій як із замка так і з ключа в разі необхідності. Це означає що власник циліндра зможе замовити послуги зі зчитування журналу подій у системі. Кожний контакт ключа із замком чи циліндром  фіксуються у журналі, який окремо зберігається як у ключах, так і в циліндрах CLIQ® (Клік).
– Живлення знаходиться в голові ключа. Використовується стандартний елемент типу CR2032.
– Можливість інтеграції електронної безконтактної мітки RFID.


 Механічна частина в свою чергу забезпечує:
– Можливість поєднання ключів в майстер системи, тобто ключ CLIQ® може працювати із звичайними механічними циліндрами.
– Захист від свердління забезпечують титанові стержні.
– Підсилений ХР – пластиною корпус
– Робочий діапазон температур: від -20°C до +70°C
– Захист від пилу та вологи: ІР 55


І все це в звичайному циліндрі без дротів та додаткових доопрацювань дверей без придбання додаткових аксесуарів.
Монтаж циліндрів Mul-T-Lock MT5+ Cliq  відбувається так само просто, як і звичайних механічних. Всі розміри та посадочні місця співпадуть.
Користуватись такими продуктами так само легко й приємно як і простими механічними замками та ключами.


Також варто нагадати, що циліндри Mul-T-Lock MT5+ CLIQ збираються в системі модуляр чим забезпечується розширена лінійку розмірів циліндрів.
В наведених нижче таблицях вказані можливі розміри двосторонніх циліндрів в різноманітних комбінаціях для кожної сторони, які доступні для замовлення і являються зараз складською програмою.

    
   1. Розміри сторони А із технологією Клік (мм):
33
35
38
40
43
45
48
50
53
55
58
60
63
65
68
70
73
75
78
80
При замовленні циліндрів із технологією Клік з двох сторін, кожна із сторін може мати один із запропонованих розмірів
 
   2. Розміри механічної сторони  В  із ключем:
31
33
35
38
40
41
43
45
46
48
50
51
53
55
56
58
60
61
63
65
 
66
68
70
71
73
75
76
78
80
 
3. Розміри механічної сторони В із тумблером:
31
33
35
38
40
43
45
48
50
53
55
60
63
65
68
70
75
80





УВАГА!!! ЦИЛІНДРИ MUL-T-LOCK MT5+ CLIQ ВЖЕ ДОСТУПНІ ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ НА НАШІЙ ВІТРИНІ WWW.LOCK.COM.UA котра створена виключно для наших професійних партнерів.
Для отримання логіну та паролю доступу до сайту онлайн замовлень www.lock.com.ua прошу звертатися до адміністраторів відділу продажів.

Залишити відповідь