Як швидко зорієнтуватися при відборі механічного замка для вузькопрофільних дверей on-line на lock.com.ua

Замок врізний ABLOY 1-WAY FIN LC307 CR UNIV BS29/30,5/35 мм_ регулюється w/o_SP
Замок механічний врізний виробництва ABLOY (Фінляндія), однонаправленого замикання (1-WAY), під циліндр фінського стандарту (FIN), підвищеної надійності з гачкоподібним ригелем, в хромованій обробці (CR), універсальний (UNIV), з бексетом, що регулюється на фіксовану відстань 29 мм, 30,5 мм або 35 мм, у комплектації без зворотної (запірної) планки (w/o_SP), для вузькопрофільних та зовнішніх металевих дверей. 


1. Заявлений брендовим виробником ABLOY елітний High-End
клас замка LC307 вказує на те, що у корпусі даного механічного замка використовуються пріоритетні складові механізми, які виготовлені виключно із високоякісних комплектуючих деталей та матеріалів, що об’єктивно підтверджується досягненням позитивного та максимально бездоганного результату безвідмовної роботи механізму замка під час його щоденної експлуатації в критичних умовах. Разом з тим економічно обґрунтованою є і сама вартість продукції, що дозволяє кінцевому споживачу чи корпоративному замовнику додатково виокремити ще й унікальну дизайнерську вишуканість виробу та встановити всі технічні переваги замка LC307 серед лінійки схожих замків інших виробників на ринку країни.

2. Типовою особливістю в конструкції виробу є відсутність косого ригеля замка (язичка) та фалевої натискної або поворотної ручки, що стандартно застосовується для приведення в дію замикаючої заскочки замка, яка фіксує зачинене положення дверей у дверній проймі. Таким чином, міжосьова відстань для даного виробу значення немає. Запірним фіксуючим механізмом в замку служить універсальний гачкоподібний багатошаровий загартований ригель товщиною 10 мм. Сталевий корпус та конструкція замка забезпечують посилений захист від вандального відмикання дверей методом відтискування. Замок відповідає 5-му класу зламостійкості по європейському стандарту EN 12209 та 4-му класу згідно стандарту ГОСТ 5089-2003, що дозволяє застосовувати даний виріб в якості основного замка у розпашних та розсувних дверях з алюмінієвого профілю, або ж як додатковий замок для зовнішніх металевих дверей з метою їх додаткового підсиленого блокування у нічний період доби. Сила, прикладена між гачкоподібним ригелем та зворотною (запірною) планкою замка, яку здатний втримати замок в замкненому положенні становить 693,5 кг. Антивандальна зломостійкість замка становить час понад 30 хвилин, при тому зловмиснику необхідно додатково прикласти свій прямий механічний натиск безпосередньо на сам гачкоподібний ригель із силою понад 200 кг та на контактне з’єднання між торцевою планкою та корпусом замка силою понад 500 кг.

3. Замок універсальний (UNIV) та однонаправлений (1-WAY), отож сторонність відкривання дверей при виборі його монтажу значення немає. Корпус замка з оцинкованої сталі в хромованій (CR) обробці, товщиною 19 мм та висотою 163 мм.

4. BackSet («бексет») замка становить відстань від краю торцевої планки замка до центру розміщення циліндрового механізму замикання та регулюється під час здійснення монтажу на необхідну відстань в 29 мм, 30,5 мм та 35 мм з відповідним виходом гачкоподібного ригеля на 15,5 мм, 11 мм або 9,5 мм. Торцева планка заокругленої форми з шириною 25 мм, висотою 225 мм та товщиною 4 мм.

5. Розблокування замка приводиться в дію за допомогою ключа:
• з обох сторін при використанні двостороннього циліндра,
• ззовні за допомогою циліндра і зі середини приміщення за допомогою поворотної кнопки,
• з однієї сторони при використанні одностороннього циліндра.
Тип циліндрового механізму замикання – фінського стандарту (FIN), у якому зовнішня захисна скобянка з загартованої сталі та в хромованій обробці. Кількість кодових комбінацій ключа – 1,97 мільярда. Ключ виймається у відімкненому або в замкненому положенні замка. Можливі для вибору ключові платформи: CLASSIC, DISKLOCK PRO та PROTEC.

6. Циліндрові механізми, фіксовані ручки-скоби та зворотна (запірна) планка (SP) до комплектації замка не входять (w/o), підбираються та замовляються додатково окремо у відповідності до встановлених технічних специфікаційних вимог об’єкту чи замовника. Рекомендованими до монтажу є зворотні (запірні) планки (SP):
ABLOY 4655 – пряма, для дверей з алюмінієвого профілю без четверті,
ABLOY LP707 та ABLOY LP708 – низькопрофільні, з універсальним отвором та спеціальним вигином корпусу для полегшення плавного проходження запірного гачкоподібного ригеля, для зовнішніх металевих дверей без четверті.

7. Для швидкого пошуку з метою розміщення замовлення рекомендуємо авторизуватися та скористатися партнерським інтернет-ресурсом http://lock.com.ua/. Замок є основним врізним (або нижнім), серед номенклатури товару представлений у розділі «02. Замки механічні» в

категорії замків «02.01. Замки для вхідних та протипожежних дверей» за артикулом ABL-LC307 12000000000. Користуючись зручним відбором фільтру за параметрами для пошуку замка слід врахувати лишень вище зазначені три основні технічні особливості, які характеризують замок, а саме:
Тип товару – замок врізний
Тип механізму замикання – FIN
BackSet – BS29/30,5/35мм_регулюється

8. В головному меню виробу зазначено:
Категорія продажу: ZAK
яка вказує на те, що замовлення даного виробу є специфікаційним і для його виконання необхідні додаткові узгодження або підтвердження зі сторони замовника у встановленому

порядку, а сам період логістичного виконання замовлення замовник завжди може додатково уточнити в адміністратора після того, коли здійснить свій попередній вибір у корзині замовлення.

9. Разом з тим замовнику відразу зазначається мінімальна рекомендована вартість безпосередньої послуги з монтажу, яка може бути підтверджена або додатково скоригована професійним локсмайстер-фахівцем за фактом його виїзду на об’єкт та уточнення технічного завдання по факту у випадку, коли для замовника важливим буде скористатися послугами мережі Локсмайстер-центрів – http://locksmaster.ua/. Додатковою перевагою для замовника у отриманні таких послуг є те, що їх виконання завжди буде забезпечено:
• на високому професійному рівні,
• у відповідності до обумовлених та встановлених термінів,
• з подовженим експлуатаційним гарантійним терміном,
• з технічним супроводом та сервісною підтримкою в період виконання гарантійних зобов’язань,
• з можливістю забезпечення отримання додаткових послуг в гарантійний та післягарантійний періоди експлуатації виробу на платній основі.

10. Для того, щоб замовник у комфортний для себе час міг більш деталізовано ознайомитися із виробом та специфікаційно попередньо самостійно перевірити на відповідність його застосування необхідні основні технічні параметри замка додатково представлені у візуалізації, в описі, на кресленні та в інструкції для інсталяції (встановлення) виробу.

Колектив компанії «СПВ КОМПАНІ ЛТД» докладає усі свої зусилля для того, щоб у якомога найприйнятніші для замовника час та у формі був представлений асортимент продукції та можливість для замовника прийняти рішення по розміщенню відповідного замовлення протягом 24 годин впродовж 7 календарних днів тижня. Відтак, будемо щиро вдячні усім за взаємовигідну співпрацю!

 

 

Залишити відповідь