ВЕЛОзамки VIRO – надійне рішення для захисту байка від крадіжки

Весна впевнено вступила в свої права. А отже сезон велосипедних прогулянок в самому розпалі! Отже необхідно подбати про захист свого “залізного коня” і придбати велозамок! Саме цей аксесуар буде визначати, хто буде їздити на вашому велосипеді. Тому варто ставитись відповідально до його вибору! Велозамки від європейського виробника VIRO(Італія) дадуть Вам змогу оцінити не лише їхню якість, але й надійність.
Що потрібно знати, щоб підібрати замок:

– довжину  дужки замка. Проаналізуйте чи на Ваших маршрутах є велопарковки, зручні огорожі, а може, прив’язувати велосипед часто доведеться до стовпів чи стовбурів дерев?

-вибрати вид велозамка, який буде зручнішим для Вас, зважуючи на їхні переваги та недоліки між собою:
-U-подібні. Самий надійний варіант. Недолік-малий радіус охоплення.

Моделі:

Замок VIRO MOTO SEZIONE BLACK

 

 

 

 

 

 

 

-замок з ланцюгом. Переваги ланцюга – висока надійність та його довжина, що дозволяє пристебнути велосипед будь-де, охопивши замком раму та колесо. Для надійного захисту обирайте ланцюги з загартованої сталі товщиною від 7 мм. Недолік – важкий.

Моделі:

Замок висячий VIRO MOTO SUPERMORSO, TOTEM , EUROTHOR

 

 

 

 

 

 

 

– замок з тросом. Один з прикладів надійних тросових велозамків – армовані замки. В них трос захищений кожухом з металевих циліндрів. Перекусити такий замок досить проблематично через великий діаметр такого тросу. Недоліки – об’ємні .

Моделі:

Замок VIRO MOTO SERPIS , SERPIS_PLUS

Дотримуйтесь наших порад, щоб велосипедні прогулянки  доставляли Вам  максимальну насолоду.