Надсучасний та надійний контроль за ключами

KEYWATCHER® – розвинута автоматична система контролю ключів з тотальним обліком
В останній час відмічається зростаючий попит на Системи контролю доступу на об’єкти різного рівня безпеки. Найпростішим рішенням є застосування механічного варіанту СКД – системи Майстер ключ, яка є найбільш економічним варіантом розмежування доступу.
Але така система відносно “вразлива” з точки зору неконтрольованого “руху” ключів, тобто якщо власник ключа постійно має його із собою, в тому числі й в неробочий час поза межами об’єкту – не виключено можливість випадкової втрати ключа, його крадіжки, несанкціонованого копіювання ключа недобросовісним працівником з метою його можливого використання у разі, наприклад, звільнення.
Є старий як світ варіант вирішення проблеми – шафа для зберігання ключів в вахтера, видача та повернення ключів із записом у журналі. Але це навіть не вчорашній, а позавчорашній день. На додаток, залишається так званий «людський фактор».
Розвиток сучасних технологій дозволяє надійно та ефективно вирішити проблему контролю за ключами раз та назавжди. Світовий лідер у галузі безпеки – американська компанія MORSE WATCHMANS –  розробив та впровадив у виробництво автоматичну систему систем зберігання та контролю за ключами KEYWATCHER®, яка успішно застосовують на багатьох об’єктах різного рівня складності у всьому світі.

Залишити відповідь