Розвиток сервісу з виготовлення ключів у професійних Локсмайстер-центрах

На сьогоднішній день сучасний Локсмайстер-центр надає споживачам повний спектр послуг починаючи від продажу та монтажу продукції безпеки до її сервісного обслуговування та виготовлення додаткових ключів. Тому працюючи під гаслом «Провідні замкові технології» ми розуміємо, що потрібно приділяти неабияку увагу безпосередньо сервісу.

Стратегічно ми бачимо майбутнє професійних сервісних центрів в тому, що кожен з них обладнаний за останнім словом техніки. В арсеналі для виготовлення патентованих ключів має виключно оригінальні заготовки, а для виготовлення неоригінальних ключів – виключно якісні заготовки провідних світових виробників. Має широкий асортимент заготовок для виготовлення будь-яких ключів, включаючи механічні, електронні та автомобільні транспондерні. І звичайно, що виготовлення додаткових дублікатів ключів здійснюється лише майстрами високої кваліфікації.

В цьому напрямку вже зроблені перші кроки.  SPV Company Ltd. починає співпрацю з італійським концерном KEYLINE – лідером у розробці та виробництві професійного обладнання та бланків для виготовлення ключів.

Окремо потрібно сказати, що за підтримки Української Локсмайстер Федерації планується проведення навчання майстрів по виготовленню ключів на обладнанні KEYLINE з видачею відповідної ліцензії та сертифікату.

А також розроблено нормативну базу, що фіксуватиметься в офіційному договорі при наданні в оренду обладнання KEYLINE.

Крім того ведеться розробка системи для розміщення замовлення на бланки ключів он-лайн. Вона дозволятиме: швидко знаходити необхідний бланк ключа за брендом замка, за кодом KEYLINE, або за альтернативними кодами SILCA та JMA, також відображатиме креслення бланка, наявність на складі та ціну. І головне – одразу даватиме можливість розмістити замовлення он-лайн.

Отже, найближчим часом один за одним підвищуватимуть свій рівень українські Локсмайстри.

Залишити відповідь