Новини продукції. Електромеханічні замки ABLOY EL 460/461.

Фінська компанія ABLOY має широку лінійку продукції електромеханічного замикання, а саме – електромеханічні соленоїдні та електромоторні замки, що слугують як надійні виконавчі елементи в системах контролю доступу та забезпечують високий рівень безпеки.

В асортименті замків ABLOY ви обов’язково знайдете продукт, що підійде саме вашим дверям та задовільнить потреби щодо забезпечення керування доступом до приміщення.

Хочемо звернути увагу на електромеханічні замки DIN стандарту, моделі EL 460/461 , що монтуються у профільні двері.


Сфера застосування


Замки є ідеальними для застосування в дверях торгових приміщень, промислових та житлових будинків із середнім навантаженням експлуатації (офіси, кімнати для переговорів, складські приміщення, приміщення технічного обслуговування, кабінети лікарів).


Особливості


Особливістю замка моделі EL 460 є те, що він може застосовуватись у протипожежних дверях та дверях евакуаційних виходів (присутня функція антипаніки, керування електричним імпульсом можливе тільки ззовні), вихід з приміщення завжди вільний.

В замках моделі EL 461 є можливість керування електричним імпульсом, як ззовні, так і всередині приміщення.

Принципи роботи


Замки є складовою частиною СКД та можуть керуватись різноманітними пристроями: кодовою панеллю, контролером з доступом по безконтактних картах, таймером, нажимною кнопкою. При наданні доступу з керуючого пристрою СКД замок відмикається  натисканням на ручку. Є можливість налаштування функцій “нормально зачинений”, “нормально відчинений”. За необхідністю, замок можливо відімкнути за допомогою механічного ключа (рекомендовано встановлення циліндру стандарту High Security ABLOY Protec2 (Фінляндія) або Mul-T-Lock Classic, Interactive+,  MT5+ (Ізраїль)


Приємною новиною є спеціальні ціни, узгоджені між керівництвом компанії СПВ та представниками компанії ABLOY, що діятимуть впродовж 2014 року, на продукцію електромеханічного замикання від ABLOY, у тому числі і на замки моделей EL 460, 461.

За додатковою технічною інформацією звертайтесь будь ласка до нашого технічного консультанта Тимура Бражнікова e-mail: tech@spv.ua , тел. 067 233 6078


Прайс лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua

Залишити відповідь