Планове поповнення складу продукцією компаній MUL-T-LOCK, ROSTEX, Eff Eff.




За останні тижні склад “СПВ Компані Лтд” планово поповнився продукцією компаній MUL-T-LOCK (Ізраїль), ROSTEX (Чехія), Eff Eff (Німеччина).

Від постачальника  MUL-T-LOCK на склад надійшли: циліндри різних профілів та симметрій, механічні замки багатонанаправленого та однонаправленого замикання, висячі замкизамки для обладнання, набори фурнітури Сode-it.

Серед іншого також доступні вашим замовленням основний замок моделі 354М, та додатковий замок 352К – що належать до бюджетної серії, тим не менше зберігають відмінну якість та надійність, як і інша продукція від MUL-T-LOCK.


Серед вітчизняних виробників вхідних дверей, продукцію від MUL-T-LOCK (циліндри, замки) монтують у свої вироби Сталь-М (м.Рівне), Новий світ (м.Нова Каховка), ВінЛок (м Чернівці), Берислав (м. Берислав) та багато інших.


Традиційно, від постачальника ROSTEX ми отмали комплекти захисної фурнітури. Цього разу надійшла захисна фурнітура моделей: Astra, Universal, R1, R4, Quadrum, Rotondum та набори подовження.



Детальну технічну інформацію дивіться ТУТ.


Німецька компанія 
Eff Eff відома у світі, як виробник електромеханічних защіпок.
Складська програма “СПВ Компані Лтд” включає широкий асортимент електромеханічних защіпок, що сумісні з будь-якими замками і типами дверей із урахуванням складних монтажних ситуацій.
Цього разу склад поповнено защіпками серій: 
E7 –  защіпка економсерії призначена для застосування в різних типах стандартних дверей. Характерні переваги – симетрична конструкція, невисока ціна та нескладний монтаж.
118 –  защіпки для профільних дверей, симетричні з мінімально вузьким корпусом. 

118.13 – універсальні дверні защіпки з радіальним язичком у варіанті ProFix 2. Мають найменші у світі габаритні розміри.


Детальну технічну інформацію дивіться ТУТ


Фахівці відділу Авторизованих специфікаторів також впроваджують на об’єкти продукцію брендів MUL-T-LOCK, ROSTEX, Eff Eff. Роботу Майстер-систем на базі замків, циліндрів MUL-T-LOCK, або роботу фурнітури ROSTEX, чи електромеханічних защіпок Eff Eff уже можуть оцінити у готелях (мережа готелів Radisson, готель Ramada Encore Kiev.),Торгівельно-розважальних комплексах (Ocean Plaza, BILLA), різних державних установах, житлових комплексах (Park Avenue) та багатьох інших об’єктах.

Якщо на вашому об’єкті (у будинку, офісі, підприємстві тощо) потрібно встановити сучасну систему контролю доступу, забезпечити розподіл доступу до різних приміщень або ви просто хочете захистити своє майно за допомогою надійного замка, високосекретного циліндру, незламної фурнітури – будь ласка, звертайтесь! 


За додатковою технічною інформацією звертайтесь будь ласка до наших технічних консультантів Тимура Бражнікова (електромеханічна продукція) e-mail: tech@spv.ua , тел. 067 233 6078, Євгена Мішина (механічна продукція) e-mail: tech@spv.ua , тел. 067 463 3878



Прайс лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua

Залишити відповідь