Планове поповнення складу продукцією компаній ABLOY, SANTOS, MUL-T-LOCK.

В період з 17.03.2014 до 14.04.2014 склад “СПВ Компані Лтд” планово поповнився продукцією постачальників  ABLOY (Фінляндія), SANTOS (Португалія), MUL-T-LOCK (Ізраїль).

Від постачальника  ABLOY на склад надійшли: дотягувачі моделей DC240, DC250, висячі замки PL350 (у профілі Protec 2), PLM340 (у профілі Sentry),  електромеханічні замки моделей EL404,EL561, протипожежні замки 4292, циліндри Protec 2 , Novel різних симетрій та ін.

Звертаємо також увагу на НОВЕ надходження  – кабелепроходи моделі EA280. Кабелепроходи використовуються для забезпечення проведення живлення до електромеханічних замків із коробки до полотна дверей. На кабелепроходи EA 280 зараз діють спеціальні ціни, у рамках промо-акції на продукцію електромеханічного замикання від ABLOY. З асортиментом кабелепроходів та  їх технічними характеристиками можна ознайомитись  тут
Серед останніх інсталяцій продукції ABLOY на відомі об’єкти: системи «Майстер-ключ» на основі циліндрів ABLOY® Novel,  встановлені в «Leroy Merlin на Полярній», та офісі компанії KlingSpor AR – одного з провідних виробників абразивних матеріалів.

Від португальського постачальника SANTOS ми отримали основні замки однонаправленого замикання 3-ї та 7-ї серії, (в тому числі замок моделі 712 з роликовою заскочкою), додаткові замки 7 серії, а також замки для профільних дверей. 
Якість, надійність продукції SANTOS перевірено на багатьох об’єктах, для прикладу – у “Автоцентрі на Столичному”, а наприкінці минулого року вхід до приймальні директора компанії «ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмБХ» довірили охороняти саме Sashlock від SANTOS.

У черговому плановому поповненні складу від MUL-T-LOCK надійшли: циліндри 7Х7Classic, Interaсtive+, MT5+ різних симетрій, висячі замки, основні замки багатонаправленого замикання, замки для обладнання САМ19. Компанія MUL-T-LOCK постійно дбає про удосконалення своєї продукції: тепер накидний ригель замків для обладнання САМ19 кріпиться зовнішньою гайкою, що  створює додатковий захист від силового зламу.
Серед виробників обладнання, що довіряють, та на власному досвіді переконалися у надійності індустріальних замків від MUL-T-LOCK : Volter (завод по виробництву стабілізаторів напруги), Основа Центр (займається виробництвом продукції зі скла та металу, а також нейтрального та складського обладнання), Торговий дім Тікон (виробник вендінгового обладнання) та ін.


За додатковою технічною інформацією звертайтесь будь ласка за адресами: gurt@spv.ua, kix@spv.ua


Прайс лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua

Залишити відповідь