ПВХ-покриття WINSHIELD® найкращий вибір для ламінації сендвіч-панелей









ПВХ-покриття WINSHIELD® найкращий вибір для ламінації сендвіч-панелей 
«СПВ Компані Лтд.», ексклюзивний постачальник ізраїльських ПВХ-плівок на український ринок, розширює асортимент широких рулонів плівок WINSHIELD®. ПВХ-плівка WINSHIELD® шириною 1320 мм використовується для ламінації сандвіч-панелей, які стають все більш популярними в українській будівельній галузі. 
«СПВ Компані Лтд.» намагається йти у ногу з новітніми тенденціями, а співпраця з виробниками сандвіч-панелей – один з пріоритетних напрямків нашої роботи. У зв’язку з цим, складська програма широких рулонів – 1320 мм завширшки, включає у себе найпопулярніші кольори. Серед них:
– WINSHIELD® GOLDEN OAK/LOTEM (1320) дуб золотий – найпопулярніший та найуживаніший в оздобленні інтер’єрів та екстер’єрів, завдяки спокійній і водночас багатій кольоровій гамі; 
– WINSHIELD® MAHOGANY/LOTEM (1320) махаон – деревинна текстура вишуканого темного кольору;
– WINSHIELD® NUSSBAUM/LOTEM (1320) горіх – яскраво-коричневий колір із складним візерунком деревинної текстури;
– WINSHIELD® DARK OAK/LOTEM (1320) дуб темний та WINSHIELD® BIRCH TREE/LOTEM (1320) дуб рустікал – кольори, найбільш близькі до натуральної деревини дуба.  

У планах «СПВ Компані Лтд.» подальше розширення складської програми. Вже незабаром на склад компанії надійде плівка WINSHIELD® BLACK CHERRY/LOTEM (1320) черешня чорна – унікальне поєднання сучасного кольору та благородної текстури дерева. Даний колір ПВХ-покриття є трендовим у Європі та першопочатково створювався для ринку Англії.  
Продукція бренду WINSHIELD® (віншильд) стала популярною серед наших партнерів завдяки своїм унікальним дизайнерським якостям, широкому діапазону кольорів, міцності, гнучкості, надійності та простоті у використанні та догляді.

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до менеджера напрямку Плівки ПВХ Наталії Андрусяк

Залишити відповідь