Новини продукції. Планове поповнення складу продукцією компаній MUL-T-LOCK, MUL-T-LOCK Italy ESETY









Склад “СПВ Компані Лтд” у період з 09.05.2014 до 04.06.2014 планово поповнився продукцією компаній MUL-T-LOCK (Ізраїль), MUL-T-LOCK Italy ESETY (Італія)

Від постачальника MUL-T-LOCK на склад надійшли циліндри різних профілів та симетрій: 7Х7, Classic, Interactive+, MT5+.

Циліндри Classic, Interactive+, MT5+ надійшли в тому числі в системі ModularСистема MUL-T-LOCK® Modular дає змогу збирати циліндри необхідного розміру та симетрії, дозволяє побудувати будь-яку сторону циліндру від мінімум 31 мм до 80 мм з кроком 5 мм від базового розміру 31,33 або 35 мм. Таким чином, максимальна довжина циліндру становитиме 160 мм.
Склад також вкотре поповнився замками багатонаправленого замикання моделей 235/267, MPL212, захисною фурнітурою Platinum, основними замками однонаправленого замикання SPLR214, замками для обладнання САМ 19 (замки сертифіковано американським органом сертифікації  UL (Underwriters Laboratories), докладніше читайте ТУТ),  висячими замками моделей G47 у профілі 7Х7 , G55 у профелях Interactive+, 7Х7 та M13 у профілі Classic.

Серед вітчизняних виробників вхідних дверей, продукцію від MUL-T-LOCK (циліндри, замки, фурнітуру) монтують у свої вироби: РУСТ (м.Київ), Сталь-М (м.Рівне), Новий світ (м.Нова Каховка), ВінЛок (м Чернівці), Берислав (м. Берислав) та багато інших. Серед виробників обладнання, індустріальні замки від MUL-T-LOCK використовують: Volter (завод по виробництву стабілізаторів напруги), Основа Центр (займається виробництвом продукції зі скла та металу, а також нейтрального та складського обладнання), Торговий дім Тікон (виробник вендінгового обладнання) та ін



Від постачальника MUL-T-LOCK Italy ESETY на склад надійшли основні замки багатонапрвленого замикання з отвором під циліндр стандарту DIN (CЕC1/CTC1, CTM1), з механізмом Omega (OFMPB1OFMPB3  відеоогляд замків дивіться ТУТ), Matrix (DFM1/3/А), а також протектори та щитки до них у різних обробках. На склад надійшли додаткові замки накладного монтажу, моделей EMA (для вертикального монтажу),G 512 (для горизонтального монтажу). Замки призначені для замикання дверей, вікон, воріт, ролет тощо; їх широко використовують у дверях запасних виходів, котеджів, балконів, металопластикових дверях крамниць та дверях комірок і складів.



Багато українських виробників вхідних дверей, монтують силові італійські замки від MUL-T-LOCK Italy ESETY у свої вироби, серед них: Альбіон (м. Київ), Власт (м. Київ), Дельта (м. Харків) та інші.

За додатковою інформацією звертайтесь будь ласка за адресами: gurt@spv.uakix@spv.ua

Актуальний прайс лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua

Залишити відповідь