Поповнення електронної бібліотеки EXTRANET

Електронна бібліотека “СПВ Компані Лтд”  – EXTRANET постійно поповнюється інформацією, а саме: фото, відео, технічною документацією, каталогами та брошурами, сертифікатами тощо. За останні тижні  бібліотека поповнилась наступними файлами:

ABLOY – додано схему врізки та шаблон до замків МЕ153, 154, а також технічний опис петель Fiskars.
MUL-T-LOCK  – додано презентації по новим реалізованим проектам з продукцією Mul-T-Lock у світі. До папки TEHNICHNA_INFORMACIYA додано креслення шафи автоматизованної системи зберігання та видачі ключів TRAKA21. До папки VIDEO додано відео-інструкції по виготовленню ключів Interactive+, Construct на станку Compact2.
EFF_EFF – додано сертифікат, котрий засвідчує, що “СПВ Компані Лтд” є офіційним партнером виробника, а також сертифікати на систему управління якістю на виробництві та систему охорони навколишнього середовища
INHOVA – додано брошури, присвячені електронним замкам для шаф з доступом за кодом або карткою (українською)
KEYLINE – додано відео-огляд станків для наточки ключів Bianchi 304, CARAT QUATTRO, PUNTO.
SLATE_STONE – до папки TEHNICHNA_INFORMACIYA додано рекомендації по вибору клею та процесу приклеювання кам’яного шпону.


Шановні партнери, якщо у Вас є побажання або зауваження по інформаційному наповненню EXTRANET, будь ласка, надсилайте їх за адресою extranet@spv.ua

Ваша думка важлива для нас!
extranet

Залишити відповідь