Планове поповнення складу продукцією компаній MUL-T-LOCK, WINSHIELD&VINORIT

За серпень місяць склад поповнено продукцією компаній WINSHIELD&VINORIT® (Ізраїль),  MUL-T-LOCK® (Ізраїль). 
Від постачальника MUL-T-LOCK®на склад надійшли циліндри у профілях  7Х7®, Classic®Interactive®+.
На склад також надійшли замки багатонаправленого замикання MPL212, висячі замки G55 у профілі 7Х7®, захисна фурнітура Platinum.

Якість продукції від MUL-T-LOCK® підтверджується багаторічним досвідом та позитивними відгуками мільйонів споживачів у всьому світі. Їй довіряють і багато вітчизняних виробників вхідних дверей, виробників обладнання та сейфів тощо. Про відповідність високим світовим нормам свідчить і сертифікація продукції ізраїльського бренду. Замки, циліндри, фурнітура від MUL-T-LOCK® отримують визнання європейських та американських органів сертифікації (докладніше читайте ТУТ).


Склад ПВХ-плівок VINORIT® , WINSHIELD® поповнився кольорами складської програми. НОВИНКАМИ приходу стали плівки:
– VINORIT®,у кольорі Дуб сірий горизонтальний DEKEL 05 (докладнішу інформацію читайте у статті


– WINSHIELD®  у кольорі COMMON ASH (ясень), що розширило складську програму кольорів WINSHIELD® до 20. Відтепер колір COMMON ASH (ясень) є в наявності на нашому складі у рулонах шириною 1160 мм, що дає можливість ламінувати як віконний профіль так і сандвіч панелі, підвіконня та зовнішні фасадні елементи.

Ясень широко застосовується у оздобленні сучасних інтер`єрів та екстер`єрів, оскільки завдяки своєму світлому тону придає оселі легкості та шляхетності. Ясень прекрасно личить приміщенням витриманим як сучасному стилі,  так і класичному.
Прихильники сучасного екологічного дизайну та натуральних кольорів мають унікальну можливість оформити інтер`єр та екстер`єр в одному дизайні. Ясень світлий вже став популярним в асортименті плівок VINORIT®, що застосовуються для декорування дверей та меблів. Відтепер цей колір доступний в асортименті плівок WINSHIELD®, що дає можливість замовити двері, вікна, підвіконня, в одній кольоровій гаммі обраного Вами натурального ясеня. 

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, за адресами: gurt@spv.uakix@spv.ua

Актуальний прайс-лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua




Залишити відповідь