Планове поповнення складу продукцією компаній KNOCK N’LOCK, ALBA, ROSSLARE, ABLOY, RYOBI

За жовтень місяць 2014 року склад “СПВ Компані Лтд” поповнено продукцією компаній KNOCK N’LOCK(Ізраїль), ALBA (Ізраїль), ROSSLARE® (Ізраїль), RYOBI®(Японія), ABLOY®(Фінляндія).


Від KNOCK N’LOCK™ на склад надійшли брелоки PK173 G3, що використовуються для передачі шифрованого коду доступу до замків та циліндрів Knock N’Lock™ покоління G3. Докладніше про технологію читайте ТУТ та дивіться відео РОЗПАКОВКА продукції та її ВИКОРИСТАННЯ.


Вже на складі новинки від ROSSLARE®, анонсовані у попередньому релізі: біометричний контролер ROSSLARE® AYC-B7661 та безконтактна інфрачервона кнопка виходу ROSSLARE® EXH22., докладнішу інформацію читайте у СТАТТІ


Від ABLOY® на склад надійшли циліндри у профілі Protec2протектори моделі CH 101 у кольорі сатин хром, латунь полірована, Надійшли також електромеханічні замки моделей EL-460, EL-560, висячі замки PL350. Новинками приходу стали замки для офісних меблів OF230, OF420, OF430, (докладніше читайте ТУТ) а також замки для обладнання EP400, з мікроперемикачем та Т-подібною ручкою та CL106 у профілі Protec2 , які можна  об’єднувати у систему “Майстер-Ключ” з іншими замками та циліндрами. Ще однією новинкою приходу стали тумблери до циліндрів в обробці латунь матова та нікель матовий. Рекомендації нашого дизайнера щодо поєднання захисної фурнітури та тумблерів дивіться ТУТ.


Від постачальника ALBA на склад надійшла фурнітура для протипожежних дверей


Від постачальника RYOBI® на склад надійшли дотягувачі накладного монтажу для внутрішніх та легких зовнішніх дверей D-9903, дотягувач для внутрішніх та зовнішніх дверей, що потребують фіксації відчиненого положення DS-1554 та універсальний дотягувач для більшості внутрішніх та зовнішніх дверей  D-2550.

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, за адресами: gurt@spv.uakix@spv.ua

Актуальний прайс-лист знаходиться на партнерській зоні сайту www.spv.ua, з питань реєстрації, звертайтесь за адресою: extranet@spv.ua



Залишити відповідь