Індустріальні замки ABLOY серії CL (CAM LOCK)

До нашого навчально-дослідницького центру, не так давно було цікаве звернення від одного з партнерів. Мова йшла про необхідність надійного замикання стекера купюроприймача (касети в якій зберігаються гроші) від платіжного терміналу.
Така потреба виникла у замовника після кількох випадків крадіжки працівниками, які здійснювали інкасацію терміналів. Вони з легкістю змогли підібрати ключі до табулярного замка, котрий там був встановлений.


Рішення поставленої задачі було знайдено миттєво, – потрібно встановити замок ABLOY серії CL на платформі Protec2.

А чому саме такий замок? Приводжу кілька переконливих аргументів:

Перший аргумент. Замки ABLOY серії CL спеціально розроблені для замикання різноманітного обладнання де є необхідність обмеження доступу сторонніх осіб. Завдяки невеликим габаритним розмірам дані замки можливо встановити майже не докладаючи зусиль в будь-яке місце котре необхідно надійно закрити, починаючи від меблевих ящиків і закінчуючи депозитними скриньками та різноманітним торгівельним, і не тільки, обладнанням.

Другий аргумент. Так як дискові механізми Аблой по перше – стійкі до впливу зовнішнього середовища та по друге – мають високу стійкість до зламу методом свердління, маніпулювання відмичками і бампінгу. Це дає вагомі переваги для використання даних замків не тільки в приміщеннях ай на вулиці. Що дуже актуально для закривання вендінг машин (торгових автоматів), кеш-боксів та АТМ (банкоматів).

Третій аргумент, на мою думку найважливіший. Зробити копію ключа, маючи в руках тільки сам ключ, не вийде. Так як ключі в платформі Protec2 запатентовані, та оснащені спеціальними інтерактивними елементами. А це значить, що додаткові ключі виготовляються виключно за заводським кодом, котрий вказаний на спеціальній пластиковій картці що йде в комплекті із замком. А також потрібне спеціальне фірмове обладнання яке виготовляє ключі по вище згаданим кодам. Відповідне обладнання і оригінальні заготовки ключів наявні виключно в Авторизованих Центрах ABLOY. Отже, якщо нікому не давати картку з кодом, кодаткові копії ключів ніхто не зробить.


А щоб взагалі не виникало сумнівів, що секретні механізми Аблой дуже круті і мають г
рандіозну перевагу над іншими замками, приводжу ще один дуже вагомий доказ. Це те, що камлоки можна поєднувати в системи під Один ключ, що дуже зручно коли потрібно відкривати багато однотипних шафок, або електро-щитків одним ключем, це дає змогу уникнути плутанини з великою кількістю ключів. А якщо є необхідність надати пріоритет доступу тих чи інши людей (робітників) до певного обладнання, то можна поєднати замки в Майстер систему, де кожен співробітник своїм ключем зможе відкрити тількі ті шафи (обладнання) куди надано йому доступ.

І на останок ще хочу додати, що індустріальні замки можна поєднувати в систему Майстер-ключ, та Один ключ, не тільки між собою, а й з іншими замками та дверними циліндрами ABLOY.

Ознайомитись з повним асортиментом індустріальних замків серії CL від фінського виробника ABLOY можна на сайті генерального імпортера в Україні СПВ КОМПАНІ ЛТД за наступним посиланням http://www.spv.ua/modshop/branch~875/lang~ukrainian/

Для перегляду місць продажу оригінальних замків Аблой переходьте в зону ДЕ КУПИТИ на сайті імпортера, або по даному посиланню http://www.spv.ua/1100/modspvlmcenters/lang~ukrainian/









Залишити відповідь