Новий мережевий контролер Rosslare АС-825ІР

Компанія ROSSLARE – один з світових лідерів у розробці та виробництві високоякісних пристроїв керування для Систем контролю доступу – виводить на ринок новий надпотужний мережевий контролер АС-825ІР.


АС-825ІР – це новітній контролер, в”базі” розрахований на підключення до нього до шості зчитувачів: чотири за протоколом Wiegang та два – за OSDP (Open Supervised Device Protocol – Відкритий протокол пристроїв, яки контролюються). Таким чином, один “базовий” контролер АС-825ІР може керувати доступом до шості дверей. 




Кількість користувачів в системі, яка побудована на базі АС-825ІМ майже не обмежена – така система дозволяє адмініструвати доступ 60 000 користувачів. Крім того, контролер має власну буферну пам’ять 500 000 останніх подій. 
Контролер має один слот розширення “на борту”, який дозволяє приєднати до нього одну плат розширення D-805, яка додає можливість керування ще чотирма дверима. Додаткові 16 плат розширення D-805 можуть бути підключені за OSDP. В результаті один контролер може керувати 72-ма дверима. Крім D-805 можливості контролера АС-825ІР можуть бути збільшені застосуванням інших плат розширення: R-805 – забезпечує 16 додаткових виходів, S-805 – 16 додаткових входів, Р-805 – 16 додаткових входів та 8 виходів. .
Разом з новим потужним, гнучким та простим у користуванні програмним забезпеченням AxTraxNG™ контролер АС-825ІР забезпечує ідеальне, модульне рішення побудови Системи контролю доступу для будь яких комерційних та інституційних організацій з можливістю її подальшої модифікації та розширення .

Залишити відповідь