Електромеханічні защіпки серії 118 – безліч функцій для будь яких вимог

Компанія effeff (еффефф), Німеччина  є винаходником та світовим лідером у розробці та виробництві простих у встановленні, але дуже ефективних виконавчих пристроїв контролю доступу – електромеханічних защіпок. Саме завдяки надвисокої німецької якості effeff – єдиний виробник електромеханічних защіпок у світі, який надає своїм виробам 5-річну гарантію.

Ще кілька років тому компанія effeff (еффефф) вивела на ринок нову серію електромеханічних защіпок – 118. Це найменша у світі за розмірами стандартна електромеханічна защіпка (розміри 66 x 16 x 25.5 мм) з радіальним язичком та фунцією FaFix (регулювання язичка защіпки відносно її корпусу).
З того часу модельний ряд серії 118 постійно розширюється та на цю серію замінюються деякі інші защіпки, що дозволяє значно уніфікувати їх монтаж та полегшити життя інсталяторів.
Так, серія 118 включає до себе нормально-замкнену (118), нормально-замкнену з механічним розблокуванням (118Е), нормально-замкнену з механічною пам’яттю (128) та нормально-відімкнену (138).
Згодом, до цей серії додались защіпки за технологією Profix2 (серія 118.13).
Що таке ProFix?
ProFix – це сполучення, яке складається з електромеханічної защіпки з радіальним язичком та змонтованою безпосередньо на корпусі защіпки направляючої для язичка замка. Таке рішення дозволяє мінімізувати або взагалі виключити необхідність робити виріз для язичка у рамі – так, защіпки серії 118.13 можуть бути встановлені на двері, в яких розмір Х (відстань від зовнішньої поверхні рами до язичка замка) складає всього 4 мм.
А з 1 січня 2015 року ще три модельних ряди замінені защіпками 118-й серії:
     –  Серія 111 (для димозахисних дверей) замінено серією 118S
      – Серія 116 (стандартні защіпки з радіальним язичком) –  замінено серією 118
      – Серія 16W (для зовнішнього використання) – замінено серією 118W

Основні переваги електромеханічних защіпок серії 118:

      – Компактні розміри
      – Великий модельний ряд
      – Радіальний язичок FaFix з регулюванням в межах 3 мм
      – Універсальна напруга живлення (10…24 В або 22…42В)
      – Симетрична конструкція – універсальні за сторонністю (можливість встановлення в ліві та праві двері та в горизонтальному положенні). 

Електромеханічні защіпки effeff є одними з найкращих у світі виконавчими елементами Систем контролю доступу та при використанні разом з автономними або мережевими контролерами Rosslare (Рослер) забезпечують надійне та безпечне функціонування системи.

Залишити відповідь