Ручка-скоба ROSTEX® ARCHITECT

Автор: Іваницька Інна, дизайнер
Ручка-скоба ARCHITECT – новинка для вхідних дверей від чеського виробника ROSTEX®.
Ручки-скоби – давно завоювали популярності в європейських країнах, адже це один із трендів сучасного та класичного дизайну. Застосовуються в приміщеннях приватного та громадського призначення. Ручка-скоба може надати будь-яким дверям індивідуальної неповторності та створити певний стиль.

Ручка ROSTEX® ARCHITECT – це ще одне свіже рішення для сміливих дизайнів. Ручка здатна не лише підкреслити індивідуальність, а у поєднанні з декором надати особливого шарму вхідним дверям.

ROSTEX® ARCHITECT  виготовлена з нержавіючої сталі, має високі експлуатаційні характеристики: призначена  для зовнішнього застосування. Модель ручки має просту прямолінійну форму, завдяки чому ідеально пасуватиме сучасним інтер’єрам стилів: мінімалізм, хай-тек, модерн, авангард тощо.

 «Завдяки обробці нержавіюча сталь матова ручку можна легко поєднувати майже з усім широким спектром плівок VINORIT®. Особливо вдало фурнітура виглядатиме з однотонними дизайнами: 51 Рустікал молочний, 53 Капучіно та 57 Сірий лісовий; вертикальними дизайнами на тисненні шантонг: 33 Тик темний та 34 Тик світлий. ROSTEX® ARCHITECT добре поєднується з новою серією горизонтальних дизайнів, зокрема: Дуб білений горизонтальний 41, Дуб морений горизонтальний 42, Дуб кориця горизонтальний 43, Дуб шоколадний горизонтальний 44 та Дуб сірий горизонтальний 45».

Завдяки своєму конструктиву, ручка-скоба проста у монтажі, адже ніяк не пов’язана з дверним замком та просто прикручується до полотна дверей. Ми радимо комплектувати ROSTEX® ARCHITECT  з захисною фурнітурою серії ROSTEX® QUADRUM. Ручку скобу можна придбати як одну, так і в комплекті протектор захисний ROSTEX®R3 Quadrum + половинка ROSTEX® R4/H Quadrum. Дверна ручка призначена  для установки на гвинтах M8x50 мм шестигранник. Для монтажу на дерев’яних дверях необхідно використовувати анкери.  
ROSTEX® ARCHITECT  доступна у чотирьох розмірах: 
L 330, 450, 600, 900мм та поставляється під замовлення.

Технічні характеристики:



Матеріал
: нержавіюча сталь
Обробка: нержавіюча сталь матова
Міжосьова відстань: 230, 350, 500, 800.

   

 ________________________________________________________________

Залишити відповідь