Нова обробка ABLOY® – хром чорний Dragon

Автор: Оксана Сидоренко, менеджер Інноваційні ДЕКОР технології

На склад СПВ Компані надійшли тумблери для циліндрів ABLOYв новій обробці хром чорний Dragon. Що це за обробка і навіщо вона потрібна? Хром чорний – це в першу чергу хром – покриття, найстійкіше до впливу зовнішнього середовища та жорстких умов експлуатації. Фінським інженерам вдалося затемнити його і таким чином отримати темну поверхню, але з блиском хрому.

Компанія ABLOY виробляє в цій обробці дизайнерську фурнітуру для дверей – ручки нажимні та ручки-скоби, тумблери для циліндрів. Фурнітура у обробці хром чорний Dragon виглядає наздвичайно вишукано, підійде для готелів та приватних інтер’єрів, а завдяки високим експлуатаційним якостям може застосовуватись у громадських та комерційних будівлях. 

Фото з офіційного сайту abloy.com за посиланням

При встановленні циліндра ABLOY вже існуючі двері тумблери в обробці Dragon підійдуть для ручок чорного та темних кольорів. Наразі на складі СПВ Компані є тумблери у шести обробках: хром, хром матовий, хром чорний, латунь, латунь матова, нікель матовий. 


Такий широкий вибір дозволяє підібрати тумблер ABLOY під будь-який колір ручки щоб отримати найвищу безпеку циліндра ABLOYне порушивши цілісне дизайнерське рішення.


Відео з офіційного акаунту Youtube – AbloyOy
_________________________________________________________________________________

Залишити відповідь