Кнопка виходу ROSSLARE® – чому це важливо?

Автор: Тарас Барабаш, менеджер Інноваційні ЗАМКОВІ технології

Сьогодні вже нікого не здивуєш тим, що для входу в приміщення потрібно набрати код, прикласти карту, електронний ідентифікатор чи палець до відповідного зчитувача. Кожний офіс компанії, приміщення персоналу, закриті зони будівель та й майже кожен парадний вхід до багатоповерхівки обладнані СКД (системою контролю доступу). Всі професіонали розуміють важливість використання якісних і надійних виконавчих елементів (електромагнітів, електромеханічних защіпок, електромеханічних чи електромоторних замків, ригелів і т.п.) та контролерів в СКД. 

Більшість СКД побудовані з контролем на вході та вільним виходом із використанням кнопки виходу, що підключена до контролера. В цій статті я хочу познайомити з таким. на перший погляд другорядним, продуктом як кнопка виходу. Кнопка виходу ROSSLARE® EX-H22 виготовлена з застосуванням новітніх розробок та використанням тільки якісних матеріалів. В цій кнопці виходу застосована технологія пасивного інфрачервоного датчика що спрацьовує на відстані до 50 мм. Тобто – це БЕЗКОНТАКТНА КНОПКА. Ця опція може бути важливою для медичних закладів, хімічних лабораторій, об’єктів із особливими вимогами. 

Кнопка виходу ROSSLARE® EX-H22
не має рухомих частин, що тільки додає надійності та довговічності в роботі. При цьому виробник не забув і про дизайн – кнопка має чіткі впізнавані форми, обладнана світловим індикатором стану.

Технічні характеристики:
Кнопка виходу ROSSLARE® EX-H22 інфрачервона безконтактна зовнішня
– Технологія: пасивний інфрачервоний датчик
– Відстань спрацювання: до 50 мм
– З підсвічуванням
– Поверхня – пластик
– Колір – нержавіюча сталь
– Максимальний струм, що комутується: 1 А, 12 В постійного струму
– Розміри: 70х114х10 мм
– Температура: -10…+50 °С


Кнопка виходу ROSSLARE® EX-H22 може інтегруватись в СКД як на базі мережевих контролерів, так і автономних контролерів. 

Цьому елементу часто не приділяють потрібної уваги, але всі розуміють що в житті існують іноді такі моменти, коли найменша затримка в часі через неспрацювання маленького елементу СКД може мати наслідки для здоров’я чи навіть коштувати життя.
 В асортиментів компанії ROSSLARE® (Рослер, Ізраїль) існують кнопки виходу, які інтегруються в СКД у відповідності до будь-якого технічного завдання.

Залишити відповідь