Mul-T-Lock traka 21 – сучасна система керування ключами


Автор: Тарас Барабаш, менеджер Інноваційні ЗАМКОВІ технології  

Mul-T-Lock traka 21– це сучасне електронне рішення для керування та контролю  за механічними ключами. Ця система поєднує в собі інноваційну технологію радіочастотної ідентифікації (RFID), елегантну міцну конструкцію з ергономічними формами та інформативним екраном із функцією Multitouch.  

Система traka 21 надає готове рішення для управління бізнес процесами, забезпечує розширеними можливостями для керування ключами (наборами ключів) та правами користувачів.  Ключі надають доступ до приміщень, обладнання, автомобілів, банківських чарунок та іншого – що робить їх найбільш цінними та вразливими з точки зору зберігання та управляння.  Іноді незважаючи на застосування досконалих систем безпеки, управління та контроль за надважливими механічними ключами залишається слабкою ланкою.

Mul-T-Lock traka 21 – просте та зручне вирішення цієї проблеми!
Система Mul-T-Lock traka 21 допомагає відстежувати та обліковувати кожний ключ, який індивідуально блокується в своїй комірці та гарантує, що критичні бізнес-операції не опиняться під загрозою через неконтрольоване використання механічних ключів. Система надає змогу  надати права доступу до 1 000 користувачів.

Загальні характеристики MUL-T-LOCK TRAKA 21

• Автономне plug and play рішення з інноваційною RFID технологією
• Сенсорний кольоровий екран управління
• Доступ до ключів за кодом. Кожний ключ індивідуально блокується у відповідній комірці. Комірки мають світлову індикацію стану ключа
• Ключі надійно приєднані до брелоків
• Проста конфігурація за допомогою Майстра установки
• Непотрібно підключення до інформаційної мережі або ПК
• Приховані надійні точки монтажу дозволяють безпечний настінний монтаж
• Живлення: від промислової мережі 220 В з резервуванням від акумулятора (опція)

Властивості 
• Адміністрування ключів, користувачів та прав доступу.
• Аудит подій на екрані з можливістю імпорту подій до флеш-накопичувача через USB порт
• 21 надійний, міцний брелок iFob з безпечним кільцем
• 21 комірка для розміщення ключів з світлодіодною індикацією
• Міцний та компактний сталевий корпус з прихованими навісами без видимих точок доступу
• Ручне відмикання дверей за допомогою ключа та розблокування ключів в екстрених випадках


Основні параметри роботи системи
Вхід в систему за кодом. Користувачу необхідно ввести свій унікальний код для отримання доступу до ключів.
Доступ відповідно до прав. Всі ключі індивідуально заблоковані в своїх комірках. Після авторизації зелена світлова індикація вказує, до яких ключів користувачу дозволений доступ. Ключі, які підсвічені червоним, заблоковані для даного користувача. 
Повернення ключів. Помаранчевий індикатор сигналізує які ключі потрібно повернути. В разі, якщо користувач отримав декілька ключів і випадково повернув ключ «до чужої» комірки, система попередить червоним індикатором та вкаже правильну комірку підсвітивши її зеленим кольором.
Зручне управління та аналіз. Дані про події та звіти можуть бути переглянуті на екрані traka 21 або експортовані до USB накопичувача в форматі Exel файлу.

БРЕЛОК iFob
Всі ключі кріпляться до брелока iFob за допомогою надійного кільця. Всі брелоки мають чітке місце в шафі і залишаються зафіксованими в «своїх» комірках доки не будуть отримані авторизованим користувачем
Безпечне кільце traka 21
Одноразове безпечне кільце із спеціальним замком-защіпкою – економне та ефективне рішення по блокуванню ключів до брелоку iFob. Не потребує спеціального інструменту для встановлення. Зняти ключ з кільця без його руйнування неможливо.


Додаткова відео інформація на нашому каналі:

_________________________________________________________________________________

Залишити відповідь