Ключ Mul-T-Lock – маленький посланець великого сервісу

Автор: Оксана Сидоренко, менеджер Інноваційні ДЕКОР технології

З 2016 року ключі Mul-T-Lock радикально змінили свій образ. Це результат проведення компанією Mul-T-Lock політики дружнього до клієнтів сервісу та нових дизайнерських розробок.


Дизайн пластикової голови ключів Mul-T-Lock одразу розділяє бланки на патентовані та непатентовані. Продукти на патентованих платформах Mul-T-Lock MT5+, Interactive+ та Integrator комплектуються ключами із темно-синьою головою. При чому ключі Mul-T-Lock MT5+ віднайшли новий лаконічний дизайн – свіжий та стильний. 
Ключові платформи Mul-T-Lock 7х7 та Classic, патент яких вже закінчився, будуть комплектуватися ключами сірого кольору.


Та всі ключі об’єднає радикальне оновлення: для зручності українського користувача ключі Mul-T-Lock тепер містять контактну інформацію офіційних сервісних центрів Mul-T-Lock в Україні.
Всі ключі всіх платформ у всіх продуктах Mul-T-Lock тепер мають кольорові вставки. На вставках відлита інформація, що спеціально підготовлена для українського ринку. 























Статусні сервіс-центри Mul-T-Lock мають вставки фірмового кольору з персональною контактною інформацією. Це означає, що кожен продукт Mul-T-Lock куплений у цьому центрі буде оснащений вставкою із контактною інформацією  цього центра. При виникненні будь-яких питань клієнт завжди має під рукою номер телефону або вебсайт компанії-продавця.


Які переваги розміщення персональної інформації на голові ключа?
– Безстрокова реклама компанії та точки продажу продукції безпечного замикання.
– Яскрава індивідуалізація голови фірмового ключа MUL-T-LOCK®: для пластикової вставки доступні різні кольорові рішення. 
– Звичайні ключі перетворюються на іміджевий продукт.

– Клієнт завжди пам’ятатиме, куди звернутись за сервісною підтримкою продукції та додатковими послугами з виготовлення ключів або перекодування циліндрів.

Всі інші сервісні-центри та партнери, які поки що не мають своєї вставки, отримають продукцію Mul-T-Lock з ключами з універсальною вставкою, яка містить посилання на сторінку сайту ексклюзивного  імпортера з адресами всіх офіційних центрів з виготовлення ключів Mul-T-Lock www.key-centers.spv.ua. Універсальна вставка є п’яти кольорів – сірий, синій, жовтий, червоний, зелений. 

Щороку сервіс-центри Mul-T-Lock проходять аудит стосовно додержання всіх вимог щодо підтримки сервісної політики компанії Mul-T-Lock Ltd. Тож за посиланням www.key-centers.spv.ua завжди актуальна інформація про офіційні центри Mul-T-Lock по всій Україні.


Залишити відповідь