Переваги Технології CLIQ® для надання ультимативної безпеки кінцевому споживачу.

Автор: Тарас Барабаш, менеджер Інноваційні ЗАМКОВІ технології 


СПВ Компані Лтд. вперше в Україні представила повноцінні електромеханічні циліндри MUL-T-LOCK® Interactive+ із технологією  CLIQ® (Клік) як для невеликих корпоративних так і для приватних споживачів. До цього часу циліндри такого рівня використовувалися виключно на корпоративному рівні для надання ультимативної  безпеки найважливішим інфраструктурним об’єктам із жорстким контролем доступів та повним контролем використання ключів.

 Технологія CLIQ® (Клік) –  це розробка всесвітньо відомого концерну ASSA ABLOY, що є найбільшим у світі розробником та виробником продукції в галузі безпеки об’єктів та контролю доступу. Механічна частина циліндрів може бути побудована на патентованих ключових платформах: MUL-T-LOCK® Interactive+,  MUL-T-LOCK®  МТ5®+ та ABLOY® Protec2. Функція електронної частини це повний контроль за використанням ключа, розмежування доступів для користувачів та електронне блокування механічної частини замка за допомогою мікромотора.  Таке поєднання механіки та електроніки надає  ультимативної  безпеки, що поєднує у собі два повноцінних рішення: надійність механічних патентованих циліндрів класу Extra і High Security та унікальність електронного блокування.

Основні переваги циліндру для приватного споживача:
1. Циліндри абсолютно захищені віх не санкціонованого відкривання відмичками, методом бампінгу чи підбором ключа.
2. Ультимативний захист ключа від клонування та не санкціонованого виготовлення. Кожний виготовлений ключ заноситься до спеціального реєстру та має свій унікальний номер в системі.
Додаткові ключі виготовляють лише в Авторизованих точках продажу CLIQ® та при наявності паспорту циліндра.
3. Можливість встановлювати час доступу користувачам у приміщення. Ця функція буде важливою приватним споживачам які надають тимчасовий доступ до своїх приватних володінь найманим робітникам чи просто друзям. Такі доступи досить легко змінювати, надавати чи навпаки,  відміняти.  Права доступу ключів із технологією CLIQ® можна змінювати безкінечну кількість разів. В разі втрати ключа його достатньо видалити із пам’яті циліндру із відповідним записом в системі навіть без механічного перекодування циліндрів. Для виконання таких процедур потрібно звернутись до Авторизованої точки продажу CLIQ®
4. Можливість отримати аудит подій як із замка так і з ключа в разі необхідності. Це означає що власник циліндра зможе замовити послуги зі зчитування журналу подій у системі. Кожний контакт ключа із замком чи циліндром  фіксуються у журналі, який окремо зберігається як у ключах, так і в циліндрах CLIQ® (Клік).

І все це в звичайному циліндрі без дротів та додаткових доопрацювань дверей без придбання додаткових аксесуарів.
Монтаж циліндрів чи замків із технологією CLIQ® (Клік) відбувається так само просто, як і звичайних механічних продуктів. Якщо в дверях стоїть циліндр європейського профілю чи додатковий замок підвищеної надійності MUL-T-LOCK® Hercular®, Вам достатньо буде просто їх замінити. Всі розміри та посадочні місця співпадуть.
Користуватись такими продуктами так само легко й приємно як і простими механічними замками та ключами.
Продукцію із технологією CLIQ® (Клік) можна побачити та переконатися в її ефективності найближчим часом можна на нашому стенді під час виставки InterBuildExpo. Виставка відбудеться із 23 по 26 березня у виставковому центрі КИЇВЕКСПОПЛАЗА .

Залишити відповідь