Сучасні системи контролю доступу із інноваційними замками ENTR™ від компанії MUL-T-LOCK®

Автор: Тарас Барабаш, менеджер Інноваційні ЗАМКОВІ технології 

Серед розмаїття сучасних систем та замків моторний циліндр ENTR™ (ЕНТР) від компанії MUL-T-LOCK® вирізняється своєю простотою, високою безпекою та функціональністю. В циліндрах ENTR™ поєднані надійність та безпека механічного циліндру MUL-T-LOCK® Interactive+ стандарту High Security та новітні розробки Смарт технологій.

Завдяки використанню моторних циліндрів ENTR™ від компанії MUL-T-LOCK® кожний власних в змозі перетворити звичайні двері на розумні двері, керувати якими комфортно та безпечно  без звичайних механічних ключів.  
Основою перевагою моторного циліндра  ENTR™ є те, що встановивши його користувач отримує надійну та просту в користуванні та налаштуванні систему контролю доступу. Моторний циліндр  ENTR™ (Ентр) абсолютно автономний –  він працює від вбудованого акумулятора.  А керувати ним зручно та просто, для цього виробник передбачив цілу низку пристроїв керування залежно від потреб. Користувач може обладнати свою систему настінною сенсорною кодовою панеллю, настінним зчитувачем відбитків пальця або дистанційним пультом керування. Всі елементи системи абсолютно автономні та працюють і з’єднуються між собою за допомогою бездротового криптостійкого зв’язку.


І встановити сучасну систему контролю доступу в помешканні чи в офісі стало просто та швидко. Моторні циліндри  ENTR™ (Ентр) монтуються на місце звичайного циліндра і кріпляться тим самим гвинтом в торці корпусу замка, як і механічні всім відомі циліндри. Тобто, при монтажі   ENTR™ не потребує прокладання дротів  чи додаткових монтажних отворів.


Даний пристрій абсолютно універсальний і може бути встановлений на всі типи дверей – внутрішні чи вхідні, лівостороннього чи правостороннього відкривання, відкривання всередину чи назовні.
І головне, в теперішньому  світі вже не можливо уявити сучасну людину без смартфону. В ньому ми спілкуємось із друзями, читаємо новини, керуємо своїми фінансами через додатки. А відтепер із свого смартфону ми також можемо відкривати двері офісу чи домівки, в яких встановлений моторний циліндр ENTR™ від компанії MUL-T-LOCK®. Для цього достатньо мати сучасний смартфон під управління операційних систем Android (версії вище 4.3) чи  iOS (версії вище 7.0) із технологією Bluetooth® 4.0 LE (чи Bluetooth® Smart) та встановити додаток ENTR App. Через додаток власник замка може відчинити чи зачинити двері, надати код доступу іншому користувачу смартфону та багато інших доступних функцій.

Таким чином, Моторні циліндри  ENTR™ (Ентр) перетворять Ваші звичайні двері на «розумні двері» із системою контролю доступу, які відчиняються без ключів.

Забудьте про втрачені ключі!.
Моторний циліндр ENTR™ від компанії MUL-T-LOCK® – свобода від ключів!

Залишити відповідь