MUL-T-LOCK® ENTR™ реально працює!


Спеціалістів центру  насамперед цікавило, наскільки ефективно і довго працює батарея, як поводить себе нова для України технологія в умовах нашого клімату, чи підтверджуються заявлені характеристики та переваги реальними умовами експлуатації….

«СПВ Компані Лтд» пропонує своїм партнерам лише найкращі перевірені рішення в галузі безпеки. Для вивчення та тестування нової продукції в компанії  створений навчально-дослідницький центр, який ретельно вивчає усі найсучасніші продукти, що їх пропонує «СПВ Компані Лтд». Не стали винятком і моторні циліндри з технологією MUL-T-LOCK® ENTR™ (Мультилок ЕНТР). 

На вхідні двері центру встановлений та успішно тестується комплект електронного контролера MUL-T-LOCK® ENTR™ з настінним зчитувачем MUL-T-LOCK ENTR Touchpad.
Моторний циліндр MUL-T-LOCK® ENTR™ встановлений на основний замок 4-направленого замикання MUL-T-LOCK® М265 з змонтованими тягами та додатковим механізмом М12 (Gladiator®).
Спеціалістів центру  насамперед цікавило, наскільки ефективно і довго працює батарея, як поводить себе нова для України технологія в умовах нашого клімату, чи підтверджуються заявлені характеристики та переваги реальними умовами експлуатації. 
В ході тестування циліндри MUL-T-LOCK ENTR (Мультилок ЕНТР) в середньому використовували близько 30-35 разів на день. Так як циліндр налаштований на роботу в автоматичному режимі, він працює на відчинення та автоматичне зачинення дверей. В такому циклі заряду акумуляторної батареї контролера вистачило на 6 повних робочих тижнів до появи сигналу про низький рівень батареї. Методом простих математичних розрахунків маємо 1 000 циклів спрацювань замка. На нашу думку, це абсолютно прийнятний результат! При цьому елементи живлення настінного зчитувача MUL-T-LOCK ENTR Touchpad працюють до цих пір, а це вже більше 2 місяців користування!

Отже, можна констатувати, що одержані результати повністю задовольняють вимоги до продукції.

 

Окремо хочу нагадати, що виробник оновив версію програмного забезпечення настінного сканера відбитків пальця MUL-T-LOCK®  Fingerprint ENTR™. Оновлена версія дозволяє надавати користувачам до 7 графіків доступу в розрізі тижня. Це буде корисним в разі необхідності обмеження доступу працівників офісу чи найманих працівників у приватних помешканнях.

Гадаю, дана інформація допоможе нашим партнерам при спілкуванні із кінцевим споживачем при виборі продукції MUL-T-LOCK ENTR для перетворення звичайних дверей у «розумні двері».  
На нашому youtube каналі додатково можна переглянути відео випробування моторного циліндра MUL-T-LOCK ENTR на силових замках для вхідних дверей




Також наголошую, що для оформлення точок продажу не забудьте безкоштовно замовити у Вашого регіонального менеджера рекламні матеріали – буклети, листівки, наліпки та Рол-Апи.

Докладніше про MUL-T-LOCK® ENTR™  читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі»та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.



Залишити відповідь