Навісні замки ABLOY® PROTEC2 SWP: три рівня захисту у будь-яку погоду

Серія неймовірно надійних всепогодних механічних навісних замків ABLOY® PROTEC2 SWP була розроблена і створена для використання в таких місцях, де замки повинні протистояти екстремальним погодним умовам або високому рівню забруднення, тобто там, де традиційні способи замикання швидко виходять з ладу чи створюють проблеми при замиканні і відмиканні замкового пристрою.

Що ж робить ABLOY® PROTEC2 SWP одним із найнадійніших навісних замків в світі? Головними його механічними перевагами є інноваційні технології і функції,захищені патентом до 2031 року:
– унікальний дисковий механізм, обладнаний системами проти зношування та блокування дисків;
– функція диск-контролеру з інтерактивним елементом у ключі;
– симетричний металевий ключ із кольоровою вставкою та нарізкою у два радіуси;
– відсутність пінів та пружин, що зношуються;
– стійкість до бруду та заморожування;
– виняткові можливості майстеризації.

За рівнем захисту існує три модифікації цих замків:

ABLOY® PROTEC2 SWP. Це базовий рівень захисту, при якому отвори дужки замка захищені від потрапляння до них дрібних частинок пилу і води ущільнюючими кільцями.

ABLOY® PROTEC2 SWP With Cap. Другий рівень захисту, що передбачає, окрім вже наявних ущільнюючих кілець, наявність всепогодного герметичного захисту циліндру і отвору під ключ.

ABLOY® PROTEC2 SWP CLIQ®. Максимальний рівень захисту, який поєднує в собі кращі характеристики механічних і електромеханічних циліндрів завдяки системі віддаленого керування CLIQ®, що дозволяє користувачам створити Майстер-Систему, контролювати права доступу через Інтернет та деактивувати загублені ключі без перебирання циліндрів. При цьому, і циліндри, і ключі здійснюють запис журналу подій.

Слід нагадати про дуже потужні електронні характеристики і можливості пам’яті циліндрів ABLOY® PROTEC2 SWP CLIQ®:
– зберігати до 600 авторизованих груп ключів та програмних ключів разом (теоретично максимум до 65535 ключів у кожній групі);
– зберігати список, що складається із 2500 ключів, яким було відмовлено у праві доступу;
– фіксація журналу останніх 1000 подій;
– додаткова фіксація 20 подій для ключів, що належать до інших систем.

Всі замки ABLOY® PROTEC2 SWP пройшли всебічні тестові випробовування оцтовою кислотою та соляним розчином, що найбільш точно імітують вплив жорстких умов оточуючого середовища на вироби в незахищених об’єктах замикання. В залежності від комплектації, замки можуть мати ступінь захисту до IP68, що говорить про їх герметичність.

Отже, максимальний рівень захисту, надійність, довговічність та можливість об’єднання в єдину систему Майстер-Ключ або включення їх до існуючої Майстер-Системи – саме ті ключові  характеристики, які дозволяють зробити висновок, що цільовою аудиторією даної лінійки всепогодних навісних замків є, насамперед, професійні корпоративні користувачі та великі підприємства, в діяльності яких потенціал та захисні функції цих замків можуть бути розкриті і використані максимально широко. Але це не означає, що їх використання з метою захисту приватних об’єктів є недоречним. Навпаки, це дає додаткову можливість отримати аудит подій та повний контроль доступу до тих приміщень, які потребують особливої уваги господаря.

Нагадаємо, що отримати повну інформацію про всепогодні навісні замки ABLOY® PROTEC2 SWP, а також замовити та придбати їх, можна, звернувшись до найближчого Центру продажу – офіційного партнера «СПВ Компані Лтд.».

 

Залишити відповідь