БЛОКІРАТОР KNOCK N’LOCK™. ПРИХОВАНИЙ ДОДАТКОВИЙ ЗАХИСТ МЕХАНІЧНОГО ЗАМКА

Механічні багатонаправлені замки, як основний елемент замикання дверей, є надійним засобом захисту та безпеки будь-якого об’єкта. Такі замки зараз широко використовуються у виготовленні дверей провідними українськими виробниками.

Зміст багатонаправленості полягає в тому, що замок при замиканні фіксує периметр дверей в декількох точках. Тобто окрім звичної основної схеми замикання, коли ригелі входять в отвори дверної коробки безпосередньо напроти місця встановлення замка, замок також має спеціальні механізми кріплення тяг, завдяки яким замикання дверей здійснюється в різних напрямках (окремо або комбіновано) , наприклад, вгору, вниз, вліво/вправо (в залежності від місця встановлення).

Саме багатонаправленість забезпечує досить високий рівень захисту та безпеки, оскільки щоб зламати такий замок та відкрити двері майже не можливо, принаймні на це необхідно буде витратити досить багато часу та засобів злому.

Проте, яким би надійним не був багатонаправлений замок, не можна виключати людський фактор, та не завжди передбачувані обставини. Зокрема, маються на увазі такі обставини, як втрата або викрадення ключа.

Чи існує спосіб, як захистити себе від подібних обставин та, у випадку їх настання, унеможливити відкриття багатонаправленого замка сторонніми особами, а отже захистити свій об’єкт від несанкціонованого проникнення?

Відповідь дуже проста – так, існує. Блокіратор рухомих елементів будь-якого механічного пристрою замикання від ізраїльського виробника KNOCK N’LOCK™ – компактний пристрій, що забезпечує надійне блокування механізму замка.

Технологія KNOCK N’LOCK™ – це патентована технологія бездротової передачі кодованого сигналу Knock Code Technology. Код доступу передається за допомогою акустичних сигналів, які розповсюджуються у будь-якому твердому середовищі (метал, дерево, скло тощо). Завдяки цьому унікальний пристрій замикання (блокіратор) встановлюється повністю приховано всередині дверей і будь-які зовнішні ознаки наявності такого пристрою відсутні, що унеможливлює маніпулювання замком ззовні.

Принцип роботи вмонтованого в двері блокіратора KNOCK N’LOCK™ полягає в тому, що він блокує рух самого механізму замка. Для того, щоб відкрити замок, необхідно спочатку розблокувати блокувальний пристрій. Таким чином, навіть маючи ключ від механічного замка, двері не можна буде відкрити, попередньо не «розкодувавши» їх.

 

Ключем блокіратора є брелок KnocKey™ з цифровою клавіатурою, що зовні нагадує брелок від автомобільної сигналізації. Для розблокування пристрою необхідно набрати код на ключі-брелоку, після чого злегка притиснути його до дверей. Код передається блокуючому пристрою за допомогою акустичного сигналу через полотно дверей, всередину. І вже тільки після таких дій механічний замок можна буде відкрити за допомогою ключа.

Фізичний код доступу, який відомий виключно власнику, складається з 4-х, 5-ти або 6-ти цифр і має мільярд мільярдів можливих комбінацій. Блокіратор KNOCK N’LOCK™ є абсолютно автономним. Живлення здійснюється від літієвого елемента, ресурс якого – 3-4 роки, за умови 10-ти відмикань на добу.

Важливо, що у разі втрати ключа-брелока можливість його несанкціонованого використання шляхом підбору фізичного коду виключена повністю. Власнику ж досить просто придбати новий брелок і активувати його за допомогою майстер-коду.

Таким, чином блокіратор KNOCK N’LOCK™ – це компактний повністю прихований пристрій, який максимально захищений від будь-якого зовнішнього впливу на нього,а отже і від вандалізму. Завдяки блокіратору несанкціоноване проникнення у приміщення є неможливим, навіть якщо хтось намагатиметься відкрити механічний багатонаправлений замок рідним ключем. Багатонаправлений механічний замок у поєднанні з блокіратором KNOCK N’LOCK™ – надійний комплекс захисту і безпеки будь-якого об’єкта.

Отримати більше інформації про блокіратор KNOCK N’LOCK™ та багатонаправлені механічні замки, а також придбати їх можна, звернувшись до найближчого Центру продажуофіційного партнера СПВ Компані Лтд.

Залишити відповідь